Termék kategóriák

3D matt géllakk

Ki mondta, hogy csak az igazán fényes dolgok lehetnek csillogóak? Csillámló matt géllakkod ráadásul egyedi textúrát is ad körmeidnek! Sőt, ha meguntad vagy már túlságosan is lenőtt a géllakkos körömdíszítésed, akkor bármikor, könnyedén leoldhatod a megfelelő oldószerekkel!

3D matt géllakk

Próbáld ki Te is a 3D matt géllakk különleges adottságát. Varázsolj a körmödre gyönyörű, egyedi megjelenésű 3D és matt hatású géllakk színeket. A 3D matt géllakk, mint a hagyományos géllakk is, UV lámpa alatt köt meg. Használata hasonló, annyi különbséggel hogy itt nem kell használnod fényzselét, hiszen úgy elveszítené matt hatását. A 3D matt géllakk akár 3-4 hétig is díszíti a körmöd.

Ráadásul ha már meguntad vagy lenőtt a körömdíszítésed, könnyedén, reszelés vagy csiszolás nélkül is el tudod távolítani Lakkzselé leoldó folyadék segítségével.

3D matt géllakk használati leírása

  1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítjuk a körömlemez felületét.
  2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail preppel előkészítjük.
  3. A leoldható bondert egyenletesen felvisszük a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Az így felvitt réteget UV lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
  4. Az első réteg 3D matt géllakkot vékony, de határozott mozdulatokkal felvisszük a körömlemezre. Miután ez megtörtént, UV lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni. 9W-os UV lámpa fénye alatt kb. 6-7 perc, a 18W-os UV lámpa fénye alatt kb. 4-5 perc és a 36W-os UV lámpa fénye alatt kb. 3 perc szükséges. A 3D matt géllakk műkörmös UV LED lámpa fénye alatt is megköt, akár 30 másodperc alatt.
  5. A második réteg 3D matt géllakkot az első réteg felviteléhez hasonlóan visszük fel. Ezt követően UV lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni a második réteget is.
  6. FONTOS! A 3D matt géllakkokat nem kell már fényzselével bevonni külön, hiszen akkor elvesztené a matt hatását.
  7. Az így elkészült 3D matt, géllakkos körömdíszítésünk tartós és szikrázó lesz. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a körömbőrt.

3D matt géllakk, száraz hűvös helyen, napfénytől védve, és gyerekek elől elzárva tárolandó.