Termék kategóriák

3D matt géllakk

3D matt géllakkokkal könnyedén a középpontban találhatod magadat. Felejtsd el a hagyományos csillogást, és fedezd fel a csillámló matt géllakk izgalmas világát! Körmeidnek most egyedi textúrát is adhatsz, ami garantáltan magára vonja a tekinteteket! De ami igazán varázslatos, hogy ha már túlságosan is lenőtt a géllakkos körömdíszítésed, vagy új kihívásra vágysz, könnyedén leoldhatod a megfelelő oldószerek segítségével! Az összes szépség, könnyen elérhető - csupán a te kezedben van az irányítás! Ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogyan ragyoghatsz, tedd próbára a csillámló matt géllakkot most, és tedd különlegessé a körmeid minden pillanatát!

3D matt géllakk

Próbáld ki Te is a 3D matt géllakk különleges adottságát. Varázsolj a körmödre gyönyörű, egyedi megjelenésű 3D és matt hatású géllakk színeket. A 3D matt géllakk, mint a hagyományos géllakk is, UV/LED lámpa alatt köt meg. Használata hasonló, annyi különbséggel hogy itt nem kell használnod fényzselét, hiszen úgy elveszítené matt hatását. A 3D matt géllakk akár 3-4 hétig is díszíti a körmöd.

Ráadásul ha már meguntad vagy lenőtt a körömdíszítésed, könnyedén, reszelés vagy csiszolás nélkül is el tudod távolítani Lakkzselé leoldó folyadék segítségével.

3D matt géllakk használati leírása

  1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítjuk a körömlemez felületét.
  2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail preppel előkészítjük.
  3. A leoldható bondert egyenletesen felvisszük a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Az így felvitt réteget UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
  4. Az első réteg 3D matt géllakkot vékony, de határozott mozdulatokkal felvisszük a körömlemezre. Miután ez megtörtént, UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni. 9W-os UV/LED lámpa fénye alatt kb. 6-7 perc, a 18W-os UV/LED lámpa fénye alatt kb. 4-5 perc és a 36W-os UV/LED lámpa fénye alatt kb. 3 perc szükséges. A 3D matt géllakk műkörmös UV LED lámpa fénye alatt is megköt, akár 30 másodperc alatt.
  5. A második réteg 3D matt géllakkot az első réteg felviteléhez hasonlóan visszük fel. Ezt követően UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni a második réteget is.
  6. FONTOS! A 3D matt géllakkokat nem kell már fényzselével bevonni külön, hiszen akkor elvesztené a matt hatását.
  7. Az így elkészült 3D matt, géllakkos körömdíszítésünk tartós és szikrázó lesz. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a körömbőrt.

3D matt géllakk, száraz hűvös helyen, napfénytől védve, és gyerekek elől elzárva tárolandó.