Termék kategóriák

Tiger eye géllakk

A Tiger Eye géllakkokkal bevonzod az elismerő tekinteteket! Az egyedi Tiger Eye géllakk különleges hatása megigézi mindenki szívét. Ragyogj arany csillanással, amely mágnesként vonzza mások figyelmét! Egyetlen mozdulattal élednek újjá a körmeid, és a csodálatos csillogásod kitűnik a tömegből. Fedezd fel a Tiger Eye géllakk varázslatát most, és hagyd, hogy a körmeid meséljenek a stílusodról és kifinomult ízlésedről! Vonzó és elbűvölő, mint egy ragyogó ékszer - hagyd, hogy a Tiger Eye géllakkkal ragyogj az életed minden pillanatában!

Tiger eye géllakk

A Tiger eye (vagy más néven tigrisszem) géllakk különleges hatást kölcsönöz géllakkos körömdíszítésednek. A tigrisszem géllakk arany csillanása mágnesként fogja vonzani mások tekintetét. A Borostyán tigrisszem géllakkok különleges hatást kölcsönöz géllakkos körömdíszítésednek.

A mágnes segítségével a csillámló arany szemeket egy sávba tudod vonzani, amely ezt a különleges tigrisszem hatást fogja kelteni. A Tigrisszem lakkzselé két rétegben tökéletesen fed. Az első réteget UV/LED lámpa fénye alatt köttesd meg. A második rétegen alkalmazd a mágnest megkötés előtt.

Tiger eye covering géllakk

A Tiger eye covering géllakkal a különleges fényjáték még változatosabbá, még sejtelmesebbé varázsolható! Használd pasztell színű géllakkon, egyfajta fedésként és a felvitt réteget ne felejtsd el felmágnesezni. Az alábbi kisvideóból pedig pontosan megtudhatod, hogyan is kell használni a Tiger eye covering géllakkokat.

Tiger eye és a Tiger eye covering géllakk, száraz hűvös helyen, napfénytől védve, és gyerekek elől elzárva tárolandó.