Termék kategóriák

Solar effect géllakk

A Solar Effect géllakkal felfedezheted a napfény varázslatát! Legújabb körömdíszítésednek nincs is jobb választása, mint ez a különleges hatású géllakk. Amikor a nap sugarai érik, a színe mesésen változik, így körmeid sokszínűvé és lenyűgözővé válnak. Ragyogj a napfényben, és vonzd magadra az elismerő tekinteteket a Solar Effect géllakk segíítségével! Engedd szabadjára a kreativitásod, és mutasd meg a napimádó oldalad! Próbáld ki a Solar Effect géllakkot most, és éld át a napfény varázslatát a saját körmeiden!
Solar effect géllakk

Különleges hatású, napfényre színét változtatni képes géllakk, az új Solar effect géllakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. Solar effect géllakk – a napimádók géllakkja!

A Solar effect géllakkok látványos és különleges külsőt varázsolnak legújabb körömdíszítésednek. A napfény hatására színüket változtatni képesek, így sosem unod majd meg legújabb körömdíszítésed.

A Solar effect géllakkok napfény (UV fény) hatására képesek csak színüket megváltoztatni. Már az elkészítéskor láthatod, hogy mennyire látványos is lesz a folyamat, hiszen amikor UV lámpád fénye alá helyezed szinte azonnal elkezdi a Solar effect géllakk felölteni az új színárnyalatát. Szeretnéd, hogy visszanyerje eredeti színét? Sebaj, ez is megoldható! Biztosítsd körömdíszítésed számára a napfénytől védett környezetet és máris visszanyerte eredeti, alapszínét solar effect géllakkos körömdíszítésed!

Solar effect géllakkos körömdíszítésed elkészítése ugyanolyan egyszerű és gyorsan megoldható, mint a már jól megszokott és ismert Moonbasanails géllakkoké és tartósságuk is rendkívüli. Akár 2-3 hétig nyugodtan lehetsz Solar effect géllakkos körömdíszítésedtől, hiszen csillogó marad, nem mattul be és nem repedezik be.

A Solar effect géllakkok használata

1. Alaposan készítsd elő körmeid az új körömdíszítésed elkészítéséhez. Vágd és/vagy reszeld formára körmeid majd bőrfeltoló kaparó segítségével told fel a körömágynál lévő bőrt. Bufferrel bolyhosítsd a körömlemez felszínét.
2. Ne felejts el alaposan portalanítani. Ezután mindig használj Nail prep-et! Ezt sose hagyd el, hiszen ez egy rendkívül fontos előkészítő folyadék, ami a jobb és tartósabb körömdíszítés egyik záloga.
3. Ha igazán „betonkemény” alapot szeretnél új Solar effect géllakkos körömdíszítésednek, bátran használhatsz Bondert egy vékony rétegben. Azonban ennek használata ennél a géllakk típusnál nem kötelező, csak választható. Bondert hagyd megkötni UV lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt!
4. Vidd fel az első réteg Solar effect géllakkot a körömlemezre. A géllakk igen halvány színnel bír, így biztosan szükség lesz majd további rétegekre is, így ne ijedj meg, ha az első vékony réteg nem fed tökéletesen!
5. UV lámpád fénye alatt köttesd meg az első réteget. Most fogod látni először, milyen is lesz az új Solar effect géllakkos körömdíszítésed képessége! Az UV lámpa fénye alatt máris elkezdi színét változtatni ugyanis a géllakk.
6. Igényeidnek megfelelően vidd fel a további Solar effect géllakk rétegeket, és rétegenként köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
7. Végül, a tartósság és a még csillogóbb hatás érdekében használj egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit felkenés után szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt.

Kész is vagy és máris élvezheted legújabb munkád gyümölcsét, a Solar effect géllakkos körömdíszítésed, ami napfény hatására képes színét látványosan változtatni!

A Solar effect géllakkok állaga a Moonbasanails ONE step géllakkok állagéval azonos, vagyis lágy, krémszerű állaguk van. A termékek színe viszont elég halvány, viszont több réteg alkalmazásával tökéletes fedés érhető el. Használható alapszínként is, de díszítő géllakknak is, más Moonbasanails géllakkokkal együtt alkalmazva.

A Solar effect géllakkok színüket közönséges asztali vagy lakásban található lámpa fényére nem változtatják színüket, csak a napfény hatására vagy UV fény hatására kezdik elnyerni új színüket. Amint ez a fényforrás megszűnik a környezetükben, eredeti alapszínüket visszanyerik. A színváltás képességét korlátlan ideig képesek megőrizni, ez nem gyengül vagy halványodik a napok múlásával.

A Solar effect géllakkokat tartsd távol gyermekektől, gondosan zárd le a kupakot és fénytől mentes, hűvös helyen tárold.