Termék kategóriák

Solar effect géllakk

A Solar Effect géllakkal felfedezheted a napfény varázslatát! Legújabb körömdíszítésednek nincs is jobb választása, mint ez a különleges hatású géllakk. Amikor a nap sugarai érik, a színe mesésen változik, így körmeid sokszínűvé és lenyűgözővé válnak. Ragyogj a napfényben, és vonzd magadra az elismerő tekinteteket a Solar Effect géllakk segíítségével! Engedd szabadjára a kreativitásod, és mutasd meg a napimádó oldalad! Próbáld ki a Solar Effect géllakkot most, és éld át a napfény varázslatát a saját körmeiden!
Solar effect géllakk

Különleges hatású, napfényre színét változtatni képes géllakk, az új Solar effect géllakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. Solar effect géllakk – a napimádók géllakkja!

A Solar effect géllakkok látványos és különleges külsőt varázsolnak legújabb körömdíszítésednek. A napfény hatására színüket változtatni képesek, így sosem unod majd meg legújabb körömdíszítésed.

A Solar effect géllakkok napfény (UV fény) hatására képesek csak színüket megváltoztatni. Már az elkészítéskor láthatod, hogy mennyire látványos is lesz a folyamat, hiszen amikor UV/LED lámpád fénye alá helyezed szinte azonnal elkezdi a Solar effect géllakk felölteni az új színárnyalatát. Szeretnéd, hogy visszanyerje eredeti színét? Sebaj, ez is megoldható! Biztosítsd körömdíszítésed számára a napfénytől védett környezetet és máris visszanyerte eredeti, alapszínét solar effect géllakkos körömdíszítésed!

Solar effect géllakkos körömdíszítésed elkészítése ugyanolyan egyszerű és gyorsan megoldható, mint a már jól megszokott és ismert Moonbasanails géllakkoké és tartósságuk is rendkívüli. Akár 2-3 hétig nyugodtan lehetsz Solar effect géllakkos körömdíszítésedtől, hiszen csillogó marad, nem mattul be és nem repedezik be.

A Solar effect géllakkok használata

1. Alaposan készítsd elő körmeid az új körömdíszítésed elkészítéséhez. Vágd és/vagy reszeld formára körmeid majd bőrfeltoló kaparó segítségével told fel a körömágynál lévő bőrt. Bufferrel bolyhosítsd a körömlemez felszínét.
2. Ne felejts el alaposan portalanítani. Ezután mindig használj Nail prep-et! Ezt sose hagyd el, hiszen ez egy rendkívül fontos előkészítő folyadék, ami a jobb és tartósabb körömdíszítés egyik záloga.
3. Ha igazán „betonkemény” alapot szeretnél új Solar effect géllakkos körömdíszítésednek, bátran használhatsz Bondert egy vékony rétegben. Azonban ennek használata ennél a géllakk típusnál nem kötelező, csak választható. Bondert hagyd megkötni UV/LED lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be UV/LED lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt!
4. Vidd fel az első réteg Solar effect géllakkot a körömlemezre. A géllakk igen halvány színnel bír, így biztosan szükség lesz majd további rétegekre is, így ne ijedj meg, ha az első vékony réteg nem fed tökéletesen!
5. UV/LED lámpád fénye alatt köttesd meg az első réteget. Most fogod látni először, milyen is lesz az új Solar effect géllakkos körömdíszítésed képessége! Az UV/LED lámpa fénye alatt máris elkezdi színét változtatni ugyanis a géllakk.
6. Igényeidnek megfelelően vidd fel a további Solar effect géllakk rétegeket, és rétegenként köttesd meg UV/LED lámpád fénye alatt.
7. Végül, a tartósság és a még csillogóbb hatás érdekében használj egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit felkenés után szintén köttess meg UV/LED lámpád fénye alatt.

Kész is vagy és máris élvezheted legújabb munkád gyümölcsét, a Solar effect géllakkos körömdíszítésed, ami napfény hatására képes színét látványosan változtatni!

A Solar effect géllakkok állaga a Moonbasanails ONE step géllakkok állagéval azonos, vagyis lágy, krémszerű állaguk van. A termékek színe viszont elég halvány, viszont több réteg alkalmazásával tökéletes fedés érhető el. Használható alapszínként is, de díszítő géllakknak is, más Moonbasanails géllakkokkal együtt alkalmazva.

A Solar effect géllakkok színüket közönséges asztali vagy lakásban található lámpa fényére nem változtatják színüket, csak a napfény hatására vagy UV fény hatására kezdik elnyerni új színüket. Amint ez a fényforrás megszűnik a környezetükben, eredeti alapszínüket visszanyerik. A színváltás képességét korlátlan ideig képesek megőrizni, ez nem gyengül vagy halványodik a napok múlásával.

A Solar effect géllakkokat tartsd távol gyermekektől, gondosan zárd le a kupakot és fénytől mentes, hűvös helyen tárold.