Termék kategóriák

Orchidealila Solar effect géllakk 5ml #435

Fedezd fel az új Solar effect géllakk Orchidealila különleges világát, ahol a napfény hatására színátmenetet varázsolhatsz körömdíszítésedre! Vonzd magadra mindenki figyelmét ezzel az innovatív géllakkal, amely egyedülálló hatást kelt a napfényben. Tökéletes választás a trendi és divatos megjelenéshez. Tegyél szert új dimenzióra a körömdíszítésben az új Solar effect géllakk segítségével, és légy kész a napfényes napokra!

 • Orchidealila Solar effect géllakk 5ml #435
 • Solar effect géllakk 5ml #435 Orchidealila
 • Solar effect géllakk 5ml #435 Orchidealila
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Orchidealila
Termék kódja:
#435

RRP: 1 840 Ft Ár: 1 840 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Orchidealila #435 Solar effect géllakk

A Solar effect géllakkok látványos és különleges külsőt varázsolnak legújabb körömdíszítésednek. A napfény hatására színüket változtatni képesek, így sosem unod majd meg legújabb körömdíszítésed.


A Solar effect géllakkok napfény (UV fény) hatására képesek csak színüket megváltoztatni. Már az elkészítéskor láthatod, hogy mennyire látványos is lesz a folyamat, hiszen amikor UV/LED lámpád fénye alá helyezed szinte azonnal elkezdi a Solar effect géllakk felölteni az új színárnyalatát. Szeretnéd, hogy visszanyerje eredeti színét? Sebaj, ez is megoldható! Biztosítsd körömdíszítésed számára a napfénytől védett környezetet és máris visszanyerte eredeti, alapszínét solar effect géllakkos körömdíszítésed!


Solar effect géllakkos körömdíszítésed elkészítése ugyanolyan egyszerű és gyorsan megoldható, mint a már jól megszokott és ismert Moonbasanails géllakkoké és tartósságuk is rendkívüli. Akár 2-3 hétig nyugodtan lehetsz Solar effect géllakkos körömdíszítésedtől, hiszen csillogó marad, nem mattul be és nem repedezik be.

A Solar effect géllakkok használata

 1. Alaposan készítsd elő körmeid az új körömdíszítésed elkészítéséhez. Vágd és/vagy reszeld formára körmeid majd bőrfeltoló kaparó segítségével told fel a körömágynál lévő bőrt. Bufferrel bolyhosítsd a körömlemez felszínét.
 2. Ne felejts el alaposan portalanítani. Ezután mindig használj Nail prep-et! Ezt sose hagyd el, hiszen ez egy rendkívül fontos előkészítő folyadék, ami a jobb és tartósabb körömdíszítés egyik záloga.
 3. Ha igazán „betonkemény” alapot szeretnél új Solar effect géllakkos körömdíszítésednek, bátran használhatsz Bondert egy vékony rétegben. Azonban ennek használata ennél a géllakk típusnál nem kötelező, csak választható. Bondert hagyd megkötni UV/LED lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be UV/LED lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt!
 4. Vidd fel az első réteg Solar effect géllakkot a körömlemezre. A géllakk igen halvány színnel bír, így biztosan szükség lesz majd további rétegekre is, így ne ijedj meg, ha az első vékony réteg nem fed tökéletesen!
 5. UV/LED lámpád fénye alatt köttesd meg az első réteget. Most fogod látni először, milyen is lesz az új Solar effect géllakkos körömdíszítésed képessége! Az UV lámpa fénye alatt máris elkezdi színét változtatni ugyanis a géllakk.
 6. Igényeidnek megfelelően vidd fel a további Solar effect géllakk rétegeket, és rétegenként köttesd meg UV/LED lámpád fénye alatt.
 7. Végül, a tartósság és a még csillogóbb hatás érdekében használj egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit felkenés után szintén köttess meg UV/LED lámpád fénye alatt.

Kész is vagy és máris élvezheted legújabb munkád gyümölcsét, a Solar effect géllakkos körömdíszítésed, ami napfény hatására képes színét látványosan változtatni!

A Solar effect géllakkok állaga a Moonbasanails ONE step géllakkok állagéval azonos, vagyis lágy, krémszerű állaguk van. A termékek színe viszont elég halvány, viszont több réteg alkalmazásával tökéletes fedés érhető el. Használható alapszínként is, de díszítő géllakknak is, más Moonbasanails géllakkokkal együtt alkalmazva.


A Solar effect géllakkok színüket közönséges asztali vagy lakásban található lámpa fényére nem változtatják színüket, csak a napfény hatására vagy UV fény hatására kezdik elnyerni új színüket. Amint ez a fényforrás megszűnik a környezetükben, eredeti alapszínüket visszanyerik. A színváltás képességét korlátlan ideig képesek megőrizni, ez nem gyengül vagy halványodik a napok múlásával.

A Solar effect géllakkokat tartsd távol gyermekektől, gondosan zárd le a kupakot és fénytől mentes, hűvös helyen tárold.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Krisztina

  Könnyen kezelhető gyönyörű színek

 • Éva

  Tartós körmöt tudok vele csinálni!

 • Erika

  Precíz gyors csomag összeállítás

 • Mária

  Imádom a termékeket az egyszerű használatuk és minőségük miatt.