Szállítás és a csomagfeladása péntek szünetel

Ezen a héten, május 27.-én pénteken nem adunk át csomagot a futároknak. Ezen a napon nem tartózkodunk a raktárban. Ügyfélszolgálatunk csak e-mailben elérhető.

A futárok a csütörtökön (2022.05.26) feladott csomagokat pénteken (2022.05.27) kiszállítják.

A Pénteken beérkezett rendeléseket a hétfői napon adunk át a futárnak, amit keddi napon szállítanak ki.
Ha nem vagy otthon vagy éppen nem tudod átvenni, akkor jelezd a futárnak, hogy kedden vagy akár szerdán szállítsa ki újra a csomagot, így a meghatározott napon zökkenőmentesen átveheted.

Csak a csomagautomaták működése zavartalan, abból bármelyik nap és napszakan fel tudod venni a csomagodat.

Csomagfeladások és szállítás idők ezen időszak alatt:

  • 2022. május 26.-án, csütörtökön feladott csomagokat, pénteken szállítják ki.
  • 2022. május 27.-én nincs csomagfeladás, csak kiszállítás
  • 2022. május 30.-a hétfőtől a kiszállítás zavartalan, a beérkezett rendeléseket sorrendben dolgozzuk fel.


Honnan tudhatod, hogy csomagod éppen hol tart és várhatóan mikor érkezik?

Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.

Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről. A gls futár nem hív, hogy mikor érkezik a csomagod, csak sms-ben és emailben tájékoztat 3 órás szűkítésben a kiszállításról.

Ajándék Géllakk kupon cserébe

A apró kellemetlenség miatt kérlek fogadj el egy 10%-os kupont, amit ide kattintva azonnal átvehetsz az e-mail címed és a neved megadása után.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}