Variációk gél lakkra a 2020-as trendek

Tartunk egy kis körbevezetést a legújabb technikák és alapanyagok között, hátha te is találsz valamit, amit szívesen megfestenél magadnak. Hamarosan a különböző nációk kedvenceit is bemutatjuk, abból is rengeteg izgalmas dolgot elleshetsz. De most maradunk a nemzetközi szinten tomboló trendeknél, amiket a legkönnyebben elérheted az internet segítségével is.

Sokszor felhoztuk idén is, hogy egy igazi ínyenc színválasztás kapcsolódik az idei évhez, hiszen a divatvilág és a szépségápolás színeit idén a klasszikus kék határozza meg. Ez a szín zseniálisan variálható, beépíthető a palettánkba, még akkor is, ha önmagában nem a legideálisabb számodra, a bőrtónusodhoz, vagy egyszerűen nem áll közel a szívedhez.

Mutatunk díszítést, festést, fedő-és alapozólakkokat. Esős napokon, vagy esőnapokon kísérletezhetsz kedvedre, aztán ha kisüt a nap, csillogtasd meg az újdonsült körmöket a vízparton, vagy a kerti partik során!
 

Márványos hatás

Indokolatlanul elhanyagolt terület a márványos hatású lakkozás, amit eleve márványos lakkal, vagy szuper kézügyességgel is megalkothatsz. Ha már a kék a legtrendibb szín, remek alkalom ez a márványhatás kékes, fehéres, szürkés elmosott, de akár glitterrel is pompázatos, mégis letisztult kreáció kipróbálására.

 

Az örök romantikus nude

A nude púderes, rózsaszínes árnyalatai remekül kombinálhatók finom, apró mintákkal, például virágokkal, levelekkel, apró szimbólumokkal, esetleg csillogó fénnyel. Minden alkalomra ideális, letisztult és természetes hatást biztosít.

A természetes körmök festésére az egyik legegyszerűbb és legtartósabb megoldás a gél lakk! Ha pihentetni, táplálni szeretnéd a körmeidet, a japán manikűrt is kipróbálhatod, ami mindössze egy leheletvékony, fényes viaszréteggel simítja egymásra a körömlemezkéket.

 

Sötétebb árnyalatok, dögös bordó

Sokan szeretik a mindent elfedő, akár egyetlen rétegben is stabil sötétebb árnyalatokat. A feketébe hajló lilás, kékes árnyalatokat, vagy a dögös bordót. Ezeket a matt hatás mellett fényes fedőlakkal, ezüst-arany dekorációval is kipróbálhatod, nagyon elegáns hatást kelt!

 

Színátmenetes

Sokan rajonganak a tejüvegre emlékeztető átmenetes hatásért a szivárvány minden színében. A legklasszikusabb megoldás ebben a kategóriában, ha egyetlen színt kiválasztva a körmök végefelé világosítják ki tökéletes átmenetben a sötétebb árnyalatot. Szinte kötelezően illik ehhez a stílushoz az erős áttetsző és fényes fedőlakk.

Divatos az is, mikor az átmenet annyira leheletnyi, hogy csak egy fél árnyalatot világosodik a szín a körömvégek felé, szinte alig észrevehető módon. Az ólomüvegre emlékeztető zseniális megoldásokat is megtalálod a kínálatunkban az Amber Glass kategóriában.
 

Kontrasztok feketével

A rózsaszín és fekete, a narancs, citrom, szöcskezöld és fekete, vagy épp a kék és fekete extrém hatást keltenek, feltűnőbbek, vagy kislányosabbak a díszítés és csillogás függvényében. Ha szereted a kontrasztos, határozott mintákat, a vagány színeket, akkor mindenképp érdemes ezt is kipróbálnod.Csipkeminta

A csipke korántsem idejétmúlt, egyszerűen meg kell tanulni ízlésesen használni. A csipkeminta megvalósításához az ügyesebbek használhatnak vékony ecsetet, akinek erre nincs indíttatása, választhat egy szép matricát. A dekoráció strasszokból, gyöngyökből, kevés csillámporból megvalósítható.


 

Melyik a kedvenced a felsorolásból? Bármelyikre is esik a választás, találsz alapanyagot és segítő videókat a honlapunkon, ezért ne felejts el körülnézni nálunk a termékkategóriák és szettek között.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}