Termék kategóriák

Géllakk induló készlet

Próbáld ki a megújult Géllakk induló szetteket!

Géllakk induló készlettel vágj bele velünk a géllakkozásba. Géllakk szettjeinkben megtalálsz minden szükséges eszközt és alapanyagot, amivel elsajátíthatod a géllakkozás folyamatát! A géllakk induló készleteket különféle teljesítményű lámpával rendelheted meg, igényeidnek megfelelően. Sőt, ha már rendelkezel lámpával az sem akadály, hiszen UV lámpa nélkül is megrendelheted géllakk induló készletünket.

Géllakk induló készletek

Melyik géllakk szettet válaszd otthonra?

Döntésed előtt az kell mérlegelned, hogy milyen gyakran szeretnéd használni. A géllakk induló szettek az UV lámpa teljesítményében különböznek.

A Géllakk induló készletet, amiben nincs UV lámpa, azt annak ajánlom, akinek már van otthon UV lámpája vagy LED lámpája. Régen nem használt Uv lámpák áltó helyükben nem mennek tönkre, csak figyelni kell, hogy az UV lámpa csövek ne legyenek régiek, illetve kiégve.

A géllakkok megkötnek UV láma és UV LED lámpa fénye alatt is!

A géllakk induló készlet 9W-os UV lámpával szettet otthon alkalmi használatra ajánlom. A 9W-os Uv lámpa teljesítménye megfelelő a géllakk, építő zselé valamit színes zselé megkötéséhez. Az alkalmi használat alatt a kéthavonta egy alkalmat értem, vagy az SOS helyzeteket, amikor egy műköröm lejött és azt gyorsan pótolni kell.

Géllakk induló készlet 24/48W-os LED lámpával szettet azoknak ajánlom, akik szeretik az újdonságokat és nem szeretnének hosszú perceken át a rétegek kötésére várni. A különleges LED lámpának hála egy réteg géllakk akár már 30 másodperc alatt is tökéletesen megköt. Így a géllakkos körömdíszítésre szánt idő jelentősen csökkenthető!

Géllakk induló készlet 72W-os LED lámpával szettet azoknak ajánlom, akik szeretik a gyors, precíz munkát, mivel a 72W-os lámpa teljesítménye miatt garantáltan hozza az elvárásoknak megfelelő teljesítményt. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem.

Géllakk induló készlet 90W-os LED lámpával nem csak energiát tudsz megspórolni, de rendkívül drasztikusan lerövidül az UV fényre kötő géllakkok kötési ideje is. Választhatsz a 10, 30, 60mp és a folyamatosan működő (Keep on) időzítések közül.

Mindegyik lámpa rendeltetésszerű használat mellett több évig is használható. Rendszeres használat mellett évente csak a az UV lámpa csöveket kell cserélni. Minden lámpára egy év garanciát vállalunk. A garanciához meg kell őrizni a lámpa dobozát, a garancialevelet, vagy a számla másolatát.