Termék kategóriák

Géllakk induló készlet

Próbáld ki a megújult Géllakk induló szetteket!

Géllakk induló készlettel vágj bele velünk a géllakkozásba. Géllakk szettjeinkben megtalálsz minden szükséges eszközt és alapanyagot, amivel elsajátíthatod a géllakkozás folyamatát! A géllakk induló készleteket különféle teljesítményű lámpával rendelheted meg, igényeidnek megfelelően. Sőt, ha már rendelkezel lámpával az sem akadály, hiszen UV/LED lámpa nélkül is megrendelheted géllakk induló készletünket.

Géllakk induló készletek

Melyik géllakk szettet válaszd otthonra?

Döntésed előtt az kell mérlegelned, hogy milyen gyakran szeretnéd használni. A géllakk induló szettek az UV/LED lámpa teljesítményében különböznek.

A Géllakk induló készletet, amiben nincs UV/LED lámpa, azt annak ajánlom, akinek már van otthon UV lámpája vagy LED lámpája.

A géllakkok megkötnek UV lámpa és UV LED lámpa fénye alatt is!

Géllakk induló készlet 36W-os LED lámpával szettet azoknak ajánlom, akik szeretik a gyors, precíz munkát, mivel a 72W-os lámpa teljesítménye miatt garantáltan hozza az elvárásoknak megfelelő teljesítményt. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem.

Géllakk induló készlet 72W-os LED lámpával szettet azoknak ajánlom, akik szeretik a gyors, precíz munkát, mivel a 72W-os lámpa teljesítménye miatt garantáltan hozza az elvárásoknak megfelelő teljesítményt. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem.

Géllakk induló készlet 90W-os LED lámpával nem csak energiát tudsz megspórolni, de rendkívül drasztikusan lerövidül az UV/LED fényre kötő géllakkok kötési ideje is. Választhatsz a 10, 30, 60mp és a folyamatosan működő (Keep on) időzítések közül.

Mindegyik lámpa rendeltetésszerű használat mellett több évig is használható. Minden lámpára egy év garanciát vállalunk. A garanciához meg kell őrizni a lámpa dobozát, a garancialevelet és a számla másolatát.