Dinnyezöld és alkonylila az igazán trendi megjelenésért!

Vagányabbnál vagányabb színek tarkítják a nyári hőség hónapjait, ami a kéz-és lábkörmeinket illeti. Mi is mindig új színeket hozunk nektek a kínálatból, most épp a lilát és a zöldet emeljük ki. Nem is akármilyen előtagok kerülte a jól ismert színek elé. A dinnye és az alkony a nyár két szuper népszerű pillanatát idézik, amiket a megjelenésedben is tükrözhetsz a gyönyörű árnyalatok viselésével.

A nyári záporok, zivatarok augusztusi időszakában, de a még mindig tombolóan forró napsütés mellett igyekszünk ötletet adni a színválasztáshoz. A dinnye isteni hűsítő és egészséges gyümölcs, amit szinte mindenki szeret, és a héja zseniális mély, méregzöld színekben pompázik. Az alkonyokat pedig szintén mindenki szereti ilyenkor, hiszen a déli forróság hanyatlani látszik, a szellő felélénkül és mesés színekkel varázsol el minket, akik épp a vízparton, a nyaralóban, vagy épp az erkélyen ücsörgünk élvezve az átmeneti lehűlést.

 

Mit hozhatsz ki a dinnyezöldekből?

Ahogyan korábban írtunk róla, a dinnye mintázata mindig is nyári trend marad, hiszen évről évre felkerül az étlapra ez a nagyszerű gyümölcs és mindenkit a gyermeteg tóparti uzsonnákra emlékeztet. Érdemes tehát a kreatívabbaknak az egész gyümölcsöt a gél lakkok világába átültetni, de a zöld önmagában is üdítően hathat, ha egy színben gondolkodsz.

Használhatod fekete vonalakkal, ami szintén a görögdinnyét idézi, de választhatsz hozzá egyszerűen egy áttetsző, csillogó fedőlakkot is, ami kiemeli ennek az élénk, természetközeli színnek az erejét. Jól mutat mellette az ezüst, remekül összhangban van a bordóval, pirossal, de a sárga és fehér pettyek is élettel telivé varázsolhatják.

 

Lila és minden, ami belefér!

Az alkonylila kifejezés önmagában is egy sor árnyalatot lefed, csak a képzelőerődön múlik, melyiket húzod elő a fiókból ennek a szónak a hallatára. Az alkonyat mély bordói és késő esti lilába nyúló felhőszerű elmosódásai misztikus, elbűvölő színeket idéznek. Készíthetsz átmenetet, használhatsz díszítésként egy izzó napkorongot, elúszó felhőket, de akár kedvenc árnyalatodat önmagában is használhatod.

A kínálatunkból kiemeltük ezt a meseszép színt, így most könnyen megtalálod az elsők között. A bíbor és a pasztell hatások közül is válogathatsz, attól függ, melyik érinti meg jobban a képzelőerődet, illetve melyik áll jobban a bőröd, öltözködésed szempontjából. Csodásan kombinálható arannyal, ezüsttel, pasztel színekkel, rózsaszínnel, vagy épp a sötétebb kékekkel, metálos csillogással is.

 

Válassz tartós megoldást!

A gél lakkokat jól elkészítve hosszantartó hatásra számíthatsz, ami a legkülönfélébb külső hatásoknak is ellenáll. A megfelelő alapozás és fedőlakk gondoskodik a szín és díszítés állóképességéről, a lámpák és a szárítási idő pedig megszilárdítja a minőségi lakkok időtállóságát. 3-4 hét múlva is pompázatos színekben úsznak a körmeid, hacsak a lenövés miatt nem fogod addigra úgyis lecserélni. Bár egy kis ügyeskedéssel alápótolhatsz a lenövésnek, de az egyszerű leoldást követően tiszta lappal is kezdheted a mókázást.

 

Csodás nyarat kívánunk!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}