Tiger Eye Mágnesek: A tökéletes tigrisszem hatás titka

A körömdíszítés világában a részletek számítanak. A Tiger Eye géllakkok már önmagukban is lenyűgözőek, de a valódi varázslat akkor kezdődik, amikor a Tiger Eye szupererős mágnessel kombinálod őket. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan használd a mágneseket a legmegkapóbb hatás eléréséhez.

Miért használj Tiger Eye mágneseket?

A Tiger Eye géllakkok különlegessége a mágneses hatásban rejlik. A mágnes segítségével a géllakkban lévő részecskék egy bizonyos irányba rendeződnek, így hozva létre a jellegzetes tigrisszem hatást. A Tiger Eye szupererős mágnes kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve, hogy a lehető legintenzívebb és leglátványosabb hatást érhesd el.
 

Hogyan használd a mágneseket?

  1. A Tiger Eye géllakk második rétegét vigyed fel a körömre.
  2. Mielőtt UV/LED lámpa alá helyeznéd a körmöd a kötéshez, használd a Tiger Eye szupererős mágneseket. Fontos: Ügyelj rá, hogy a mágnes ne érintkezzen közvetlenül a géllakkal!
  3. Mozgasd a mágnest a köröm felett, vagy helyezd a kezedet a mágnes alá. A mágneses erő hatására a géllakkban lévő részecskék elrendeződnek, és létrejön a kívánt tigrisszem hatás.
  4. Miután elérted a kívánt hatást, kösd meg a géllakkot UV/ LED lámpa alatt.


Videón bemutatjuk különböző Tiger Eye mágneseket

Nézd meg a videónkat, ahol bemutatjuk az öt különböző Tiger Eye mágnes használatát, és inspirálódj a különböző hatásoktól!


Ne maradj le a trendekről!

A Tiger Eye mágnesekkel valódi művészetté varázsolhatod körömdíszítéseidet. Légy egyedi, légy feltűnő, és hozd ki a legtöbbet a Tiger Eye géllakkokból! Kíváncsi vagy a teljes kínálatra? Kattints az alábbi linkre, és fedezd fel a Tiger Eye mágnesek világát!
 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}