Hogyan válaszd ki a legjobb manikűrös asztalt?

A tökéletes manikűrasztal egyszerre jelent professzionalizmust és szervezettséget, amelyre minden jól működő szalonban nagy szükség van.

A speciális manikűrasztal elengedhetetlen azok számára, akik szalonban dolgoznak. Valójában ez az egyik legfontosabb darab, amellyel minden profi manikűrösnek rendelkeznie kell, aki úgy dönt, hogy otthon vagy egy szalonban nyújt körmös szolgáltatásokat. Ha manikűrös asztal vásárlása vagy cseréje előtt állsz ez a bejegyzés neked fog szólni, ahol tippeket adunk, hogy miként válasz.

Egy valódi manikűrasztal teljesen különbözik egy közönséges, hétköznapi asztaltól vagy egy pulttól, ahol a munka nemcsak minőségibb, de kényelmesebb is lehet. De ahhoz, hogy minél több ügyfelet megszerez, nemcsak a kényelemre, hanem a látványra is gondolnod kell. Ha az összkép kellemes, azt jelenlegi és jövőbeni klienseid is díjazni fogják, hiszen a nők főként a külső és belső esztétikai értékek miatt járnak ilyen helyekre.

 

Hogyan válaszd ki a legjobb manikűrasztalt?

A manikűrasztal egy olyan befektetés, amely a jövőre nézve gyors megtérülés, ezért fontos, hogy a legjobbat vagy az igényeidnek megfelelőt válaszd ki. Íme néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartanod.

 

A helyiség paraméterei

A tér mérete és formája az első olyan dolog, ami meghatározza az asztal vásárlást. A hely mindig nagy kérdés, még akkor is, ha olyan szalonról beszélünk, amely használat szerint lesz elválasztva, olyan helyiségé, ahova az ügyfeleket hívod majd.

Ahhoz, hogy a manikűrasztal elérje alapvető fontosságú funkcióit, lehetővé kell tenned a szabad munkavégzést, ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy elegendő tárolóhely legyen biztosítva az összes eszköz számára. Továbbá ezeknek az eszközöknek nemcsak a tárolására kell gondolni, hanem arra is, hogy csoportosítva legyenek, ne keveredjenek össze.

 

Anyagok

A manikűrasztalok anyagai gyakran fából vagy fa és üveg kombinációjából készülnek el, ezek a leginkább ajánlott választások. Ennek magyarázata, hogy:

  • praktikusabbak,
  • tartósabbak
  • könnyen karbantarthatóak.

Mindamellett az említett és közkedvelt kombinációk sokkal vonzóbbak és könnyebben beilleszkednek, akár egy elegáns nappaliba, akár egy trendi kis szalonba.

 

Színes

A bútorok színe egyértelműen meghatározza és befolyásolja a vizuális szférát, valamint a benne lévő emberek hangulatát. Ezért javasoljuk, hogy válassz egy semleges színt, például a fehéret vagy egy pasztellszínt, amelyek a higiéniát és a tisztaságot fejezik ki. De még annak a zavaró hatását is elkerülheted, hogy az asztal élénk színe bármilyen módon kifárasszon téged.

 

Tárolás

Kétségtelen, hogy a tárolórekeszek hatalmas szerepet játszanak egy manikűrös mindennapjaiban. Képzeled el azt a szituációt, hogy elmész egy szalonba, ahol miközben csinálják a körmeidet a manikűrös összevissza keresgél, nem találja a szükséges eszközöket, vagy a körömlakkok éppen összekeveredtek a körömreszelővel. De akár fordított helyzetben is érdemes belegondolni, hogy te mint szakember a kliensed előtt teljesen szétszórt vagy és nem tudom szépen elvégezni a munkádat, mert közben kell keresgélned. Egy ilyen szalonba biztosan nem szívesen tér vissza az ember lánya, hiszen ez egy olyan hely kell legyen, amely nyugalmat és szakértelmet kíván.

Minél nagyobb és felosztott a bútorzat, annál gyorsabban lehet haladni a munkával, és annál könnyebben rendbe lehet tartani. Valójában rengeteg manikűrös-asztal közül lehet válogatni, kiváló választás az, amelyik alul fiókos szekrényekkel van ellátva, felül pedig kisebb-nagyobb polcokkal rendelkezik.

Ha pedig megvan a tökéletes manikűrös asztal, nincs más dolgod, mint megvásárolni a hozzá szükséges eszközöket, és máris kezdődhet a kellemes munkavégzés.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}