Amit mindenképp be kell szerezned a buliszezonra: a foszforeszkáló géllakk

Szeretnél kitűnni a tömegből? Szeretnéd, hogy egy buliban minden szem rád szegeződjön? Ha igen, akkor partizáshoz válaszd a foszforeszkáló géllakkot! Ez a típus világít a sötétben, így viselője extra figyelmet kaphat. Ismerd meg a foszforeszkáló géllakk előnyeit! Vigyél egy kis színt a szürke hétköznapokba!

Mit tud a foszforeszkáló géllakk?

El sem hinnéd, mennyire fel tud vidítani mindenkit a foszforeszkáló géllakk látványa! Mivel igazi különlegességről van szó, mindenki felkapja a fejét, ha meglátja a sötétben is világító géllakkot.

A foszforeszkáló géllakk abban különbözik a hagyományos géllakkoktól, hogy fényesen világít a sötétben. UV-fénynél remekül mutat, így ha egy diszkóban viseled, mindenki felfigyel majd rád.

Neked nem kell mást tenned, mint kiválasztani a foszforeszkáló géllakk kínálatunkból a neked tetsző színű terméket és felvinni a körmödre. Hidd el, garantáltan sikered lesz! Ismerőseid irigykedni fognak, az idegenek pedig akár ismerkedési szándékkal is megszólíthatnak ennek kapcsán.
 

Ennek a géllakknak a titka a következő: a körmödre festett szín világosban elnyeli, majd sötétben kibocsátja a fényt. A késleltetett kibocsátásnak köszönhetően a szín kevésbé lesz intenzív, de figyelemfelkeltő igen.
 

Miért válassz foszforeszkáló géllakkot?

Foszforeszkáló tárgyakkal biztosan találkoztál már életed során. Dekorációs kavicsok, sötétben világító játékok, neon cipőfűző: megvan? Ezek a dolgok nagyon népszerűek, mivel eltérnek az átlagostól. Csupa pozitív érzés kapcsolódik hozzájuk. Aki foszforeszkáló cipőfűzőt használ a suliban, az a gyerekek között menőnek számít. Akinek volt fénnyel feltölthető világítós babája kislánykorában, azt irigyelték.

Ugyanígy van a foszforeszkáló géllakkal is! Készítsd el a tökéletes manikűrt, használd a sötétben is világító színeket, és légy te a partik sztárja! Nézzük, mit kell tenned a körömlakkozás során!
 

Így használd a sötétben világító géllakkot!

Van egy jó hírünk számodra: nem kell tenned semmi többet a foszforeszkáló géllakk esetében a megszokottnál. Ugyanúgy kell eljárnod, mint a hétköznapi lakkozás során. csak tartsd be a lépéseket és várd ki türelemmel a végeredményt!

  1. Először elő kell készítened a körmödet, ehhez ne felejts el Nail Prep-et is használni!
  2. Jöhet a bonder, azaz a kétoldalú ragasztó. Ezt csak egy rétegben vidd fel a körmödre és UV-lámpa fénye alatt köttesd meg! Tartsd be a használati utasításokat, ne hagyd percekig a lámpa fénye alatt a kezed!
  3. És most végre jöhet a lényeg! A sárga foszforeszkáló géllakk a sötétben zölden fog világítani. Bevállalod? Vagy maradsz a rózsaszínnél? Először itt is csak egy réteget vigyél fel és ne ijedj meg, ha foltosnak, csíkosnak tűnik, mert nem marad ilyen. Rakd a lámpa alá a kezed, hogy megkössön a lakk! Ha véletlen a géllakk érintkezett a bőröddel, távolítsd el az anyagot narancspálcával!
  4. Ezután a második réteg következik, ez lehet vastagabb is. Látni fogod, hogy a hibák eltűntek a köröm felületéről, csak a szépen csillogó szín maradt. Itt is használd az UV- vagy UV LED-lámpát megfelelő ideig!
  5. Végezetül kenj a körmödre vékonyan egy kis fényzselét is a csillogás érdekében – mi a leoldható fixálásmentest javasoljuk. Köttesd meg ezt is a lámpa fénye alatt és gyönyörködj a végeredményben!

 

Ha elfogadsz tőlünk egy tippet: töltsd fel fénnyel az így elkészült körmöd, azaz tartsd a kezed minél tovább egy kisebb lámpa fénye alatt! A foszforeszkáló géllakk így tudja majd kibocsátani a fényt a sötétben, körülbelül 10-20 percig lesz megcsodálható a jelenség.

Oszd meg velünk tapasztalataidat, várjuk a sötétben világító géllakkos képeidet!
 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}