Fontos tudnivalók a rendkívüli helyzetben

A rendkívüli helyzetre való tekintettel szeretnélek tájékoztatni, hogy megtettünk és megtesszük a megfelelő lépéseket, hogy a kiszállítás zavartalan és 100%-ban biztonságos legyen.
Számomra nagyon fontos, hogy kivétel nélkül mindenki a lehető legrövidebb idő alatt megkapja a megrendelt termékeit. A kiszállítás folyamatos és zökkenőmentes.

Szeretném megköszönni a futárszolgálatoknak, hogy a nagy nehézség ellenére is mindent megtesznek a pontos és gördülékeny kiszállításért. Előfordulhatnak csúszások, de mindenki a gyors kézbesítésen és a megoldáson dolgozik.

A mai naptól a GLS futárszolgálat bevezette az Érintés nélküli kézbesítést. Így gyorsabban és egyszerűbben tudod átvenni a csomagod.

Az Érintés nélküli kézbesítés akkor lesz a legnagyobb előny számodra, ha nem utánvéttel kéred a szállítást, hanem előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel adod le a rendelésed. Ebben az esetben a futár csak átadja vagy leteszi az ajtód elé a csomagod és így nem is kell érintkezned vele.

Az előre utalást vagy a bankkártyás fizetést a megrendelés oldalon tudod választani. Az előre utalás választásával, majd a rendelés leadásakor tudod indítani a bankkártyás fizetést. A bankkártyás fizetés banki oldalon történik és nem a webshopban. Minden pontban a 100%-os biztonságra törekszünk.

#MaradjOtthon és kérlek, élj az új lehetőségekkel és tedd egyszerűbbé a csomagátadást a futároknak. Köszönöm, hogy segítesz ebben is.

Közel 10 éves működésünk alatt és ebben kiemelt helyzetben is kiemelten fontos számunkra, hogy pontos és megbízható partnered legyünk a géllakkok és műköröm alapanyagok világában.Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}