10 éves a Moonbasanails.hu webáruház

Mintha tegnap lett volna, mikor 2010.október 1.-én elindult a moonbasanails.hu webáruház. Ami akkor még elég újdonságnak számított. Az induló termékünk a géllakk volt. A mostani 6ml-s hagyományos géllakkok csak más kiszerelésben.

Az igazi indulás dátumát 2011. januárjára tesszük, mert ekkor már elindultak a rendszeres rendelések. Nagy kalandnak indult és egy szerelem lett. Mint minden szerelemben voltak hullámvölgyek és magaslatok, de mára már bizonyított az áruház. Ez nagyon nagy részben köszönhető a rendszeres és alkalmi vásárlóinknak. Nem tudom nekik eléggé megköszönni a számtalan ötletet és kitartó rendeléseket, még akkor is, mikor még nem volt ilyen egyszerű és gördülékeny a rendelés folyamata.

Az induláskor alig 400 termék közül lehetett választani egy bonyolult áruházból. Ami akkor a színes zseléket, géllakkokat és pár körömdíszítőt jelentett. Lehet sokan már nem is emlékeznek a gumidíszekre, ami az akkori idők egyik népszerű terméke volt. A hagyományos géllakk abban az időben még 5 ml kerek pink színű tégelyben volt és csak zselé ecsetet adtunk hozzá, hogy könnyebb legyen a felvitel. Már akkor leoldható volt a géllakk és viszonylag szagmentes.

Akkor már látszott, hogy a minőségi és megfizethető műköröm alapanyagra nagyon nagy az igény. Így időt és pénzt nem kímélve belekezdtünk egy álom megvalósításába. Az áruház mellett 2010.október 1.-én létrehoztuk a facebook oldalunkat, a Moonbasanails Hungary-t, ami mára már az egyik legnagyobb táborral rendelkezik. Igaz, azóta más oldalak is megközelítettek, de ehhez idő kellett. Előttük le a kalappal, mert Ők is megtanulták használni és fejleszteni ezen területeket. Gratulálok nekik, szuperek.
 


A termék kínálatot-folyamatot fejlesztjük a mai napig is, így 10 év alatt több mint 10 szeresére nőtt a kínálat, így már ma közel 5400 termék közül tudsz választani. Ez a szám lehetne több is, de rendszeresen megszűnnek már nem népszerű termékek és olyan termék is, ami nem felelnek meg az elvárásainknak. Volt vagy 10 ilyen termék a héten is. Ami nekem nem felel meg az a vásárlóknak sem. Minden nap kapunk számtalan olyan termék ajánlatot is, amit nagyon nem reális áron és minőségben kínálnak. Így az nálunk nem lesz elérhető.

Évek alatt elértük, hogy a rendelések gyorsan, precízen és gondosan csomagolva jutnak el a vásárlóinkhoz. Ez számokban azt jelenti, hogy 5000 csomagból csak egy jelentett törés történik. Ezt köszönöm a kollégáimnak, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy ez az arány még jobb legyen és köszönöm a partnereknek, akik megfelelő alapanyaggal látnak el bennünket a csomagolás területén. Nem utolsó sorban a futároknak is, akik gondosan teszik, viszik a csomagjainkat bárhova az ország területén belül és akár Európában is. Még egyszer köszönöm nekik.

Az elmúlt években számtalan géllakk fajtával bővültünk így már közel 1083 géllakk közül tudsz választani 15 különböző kategóriából. Még felsorolni is sok, de megteszem, hogy egyesével át tud nézni. A jelen pillanatban elérhető géllakkok listája: Géllakk 6ml, One step géllakk, Thermo Géllakk, Metál géllakk, 3D matt géllakk, Tiger eye géllakk, Magic TOP géllakk, Foszforeszkáló géllakk ami rendkivül látványosan világít, Solar effect géllakk, Amber glass géllakk, 3in1 Fur effect géllakk, 3step géllakk ami nagyon könnyen kenhető, Snow-ice géllakk, Magic eye géllakk, ami rendkívül látványos és a legújabb Diorit géllakk. Még leírni is sok, de már tudom, hogy számos újdonság érkezik ebben az évben is. Figyeld e-mail fiókodat, jelezni fogom.

A géllakkok mellett számos alapanyag kínálata is folyamatosan bővült. Így már az építő zselékből is ötvennél is több típus elérhető. Ezek mellett az egyik legfontosabb a fényzselé kínálata is nagyon bőséges. Célunk, hogy a fixálásmentes fényzselék kínálata a legjobb legyen. Jobban szeretjük a fixálás mentes fényzseléket és ebből is már több különböző is elérhető. A legújabb, ami már közel egy éves a Mirror fényzselé, ami egy fixálásmentes fényzselé. Kötés után keményebb és karcálóbb, mint a hagyományos fényzselé. A Fusion AcrylGel számos alap és színes változatban is elérhető, ami nagyon gyorsan nagy kedvenc lett.A műköröm kellékek és díszítők kínálata is végtelen. Csak csillámpor jellegű termékből közel 2-300 féle található a kínálatban. Persze a népszerű Mirror és hasonló kellékek kínálata bő, még felsorolni is sok, mert az gyorsabban változik. Megszűnik egy kategória és megjelenik egy újdonság.

Nem utolsó sorban, de nem szeretném kihagyni partnereinket se. Itt szeretném megköszönni partnereinknek, akik a boltokban és akár saját webáruházakban értékesítik a termékeket. Nap, mint nap azon fáradoznak, hogy a termékek ismertek legyenek, minél több vásárló ismerje meg. Ha szeretnéd bővíteni kínálatod, akkor csatlakozz partner hálózatunkhoz most. Célunk, hogy partnerinknél ne legyen sok az elfekvő készlet és csak a népszerű termékeket forgassák akár heti több rendeléssel és nagyobb haszonnal.Még egyszer szeretném megköszönni az elmúlt 10 év bizalmát partnereinknek, vásárlóinknak és főleg munkatársainknak.

Köszönöm.
 

Major Sándor,
a moonbasanails.hu tulajdonosa.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}