Termék kategóriák

Műköröm építő zselék

Építő zselék - a műkörmös világ titkos fegyverei! Az építő zselék a legnépszerűbb alapanyagok a körömépítésben, és garantálják a tökéletes és hőn áhított körömformát. Legyen bármilyen körömforma elképzelésed, az építő zselék segítségével könnyedén megvalósítható. Engedd szabadjára a kreativitásod és alkoss lenyűgöző és egyedi körömformákat a saját körmeiden vagy ügyfeleidnek. Nincs olyan körömforma, amit ne lehetne létrehozni az építő zselék segítségével! Fedezd fel az építő zselék varázslatát most, és legyél te is a tökéletes körömdíszítés mestere!

Műköröm építő zselék

A műkörmös világ egyik leggyakrabban használt és a leginkább kelendőbb alapanyaga az építő zselék. Az építő zselék segítenek abban, hogy a tökéletes körömformát megépíthesd akár magadnak, akár a vendégeid számára. Számos módszer és leírás létezik ezen népszerű alapanyagok felhasználását illetően. Így aki ezzel az alapanyaggal szeretne dolgozni annak már ajánlott némi gyakorlattal rendelkeznie.

Melyik kiszerelést válasszam?

Az 5g és a 15g-os kiszerelést elsősorban azoknak ajánljuk, akik otthoni céllal, saját maguknak készítik el körömdíszítéseiket. De azoknak is kiváló választás, akik még csak ismerkednek a műkörmök világával és kipróbálni vagy éppen gyakorolni szeretnének az építő zselékkel.

A tökéletes körömforma kialakítása nem a legbonyolultabb, de ugyanakkor nem is a legegyszerűbb eljárás. Fontos a jó szemmérték és a megfelelő műköröm sablon használat is! A sablonok nagyban segítik a munkádat, hogy minél tökéletesebb hosszt és formát tudj építeni magadnak vagy szalonod vendégei számára.

A nagyobb kiszereléseket, úgymint a 30g és az 50g-os építő zseléket már elsősorban szakmabelieknek ajánljuk, akik napi szinten készítenek vendégeknek épített műkörmöket. Számukra azért praktikus ez a kiszerelés, mert gyorsabban fogy az alapanyag ha egy nap leforgása alatt például 3-4 vendégnek is műkörmöket kell építeni. (Nem beszélve a körömhosszról, hiszen minél hosszabb egy műköröm, annál nagyobb az alapanyag igény is.)

A műköröm sablon mellett a másik nagy segítség az építő zselékkel történő munkád során a direkt erre a célra kialakított zselés ecsetek széles tárháza. Az ecsetekkel tudod felhordani az építő zseléket a körömre és a műköröm sablonra egyaránt. Ráadásul az egyenletes anyageloszlásban is nagy segítségedre lehet.

Milyen típusú építő zselét válasszak?

A Moonbasanails.hu webáruházban számos építő zselé típussal találkozhatsz. A gyakorlottabb felhasználók számára már jólismert az egyes típusok közötti különbség, de aki még csak most találkozik vele először, vagy még csak tanulgatja a műkörmös szakma ezen területét, segítség lehet az alábbi néhány sor.

Műköröm építő zselék, átlátszó: Ezek azok a típusú építő zselék, amelyeket a leggyakrabban használnak a szakmában a körömformák kialakításához. A zselék üvegszerűen átlátszóak és a köttetés után is megőrzik átlátszóságukat. Könnyen lehet rájuk díszítésképpen színes zseléket, géllakkokat és egyéb díszítő alapanyagokat és kellékeket is felhordani.

Műköröm építő zselék, fehér: Mint ahogy a nevében is benne van, ez az építő zselé típus fehér színű. A leggyakrabban a francia manikűrnél használják, a körömvégek színezésére.

Műköröm építő zselék, pink és cover pink: Olyan építő zselé típusok, amelyeket elsősorban az alapszínük miatt választanak. Némi fehér építő zselével kombinálva kiváló alapanyagválasztás lehet a Baby boomer körmök elkészítéséhez is. De használhatók körömágyhosszabbítás céljára is.

Műköröm építő zselék, körömágyhosszabbító: A nevük is árulkodó, hiszen a hosszabb vagy az igazán szép végeredmény érdekében úgynevezett körömágyhosszabbítást érdemes végezni. Ez természetesen semmilyen sebészeti beavatkozást nem jelent, csupán egy színezési technika, amivel azt az illúziót lehet kelteni, hogy meghosszabbítjuk a körömágyat. A körömágyhosszabbítóknál az elsődleges szempont mindig a vendég körömágyszíne. Célszerű minél közelebbi színárnyalatot, tónust választani, hogy a hatás minél "természetesebbnek" hasson.

Flow clear műköröm építő zselék: A Flow clear műköröm építő zselék egy új generációja az építő zselék széles alapanyag családjának. A már megszokott és a hagyományos építő zselék „mézszerű” sűrűségétől eltér, valamivel hígabb állagú. Ezáltal, akiknek gondot okozott a régi építő zselé használata, azoknak ez a típus biztosan könnyebben használható lesz. Kenése állagából adódóan könnyen kivitelezhető és viszonylag gyorsan kialakítható a sablonon a kívánt körömforma.

Jégkék műköröm építő zselék: A jégkék építő zselék az építő zselék között talán a legerősebb és legtartósabb építő zselé. Így ha igazán tartós vagy masszív alapot szeretnél készíteni, ezt az építő zselét válaszd! Ráadásul akár 1 héttel is tovább tart, mint a társai! A jégkék építő zselék enyhe, nagyon halvány kék színezettel rendelkeznek, ám ez nem fogja kész körömdíszítésed befolyásolni. Nyugodtan építhetsz a jégkék építő zselékkel különféle körömformákat, akár francia manikűrt, vagy akár színes műkörmöket. A jégkék építő zseléknek köszönhetően rendkívül erős és tartós körmöket építhetsz.

CoverPRO műköröm építő zselék: A CoverPRO műköröm építő zselék egy új generációja az építő zselék széles alapanyag családjának. A már megszokott Cover (vagy másnéven fedő zselék vagy körömágy hosszabbító zselék) zselék állagához képest némileg sűrűbb. Ezáltal stabilabb és biztosabb felhelyezést és fedést biztosít az új műkörömnek. Bár állaga sűrűbb a megszokottnál, mégis az ecsettel történő felvitele könnyű. A CoverPRO építő zselék enyhe, testszínüknek köszönhetően a legtöbb körömágytípusra jól használhatók. Erős és tartós körmöket építhetsz velük.