Húsvéti szállítási információk

A húsvéti hosszú hétvégére érvényes szállítási információkat szeretnék megosztani veletek, hogy a húsvéti körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

Annyit már most biztosan megígérhetünk, hogy a húsvéti ünnepek előtt és az addig beérkező megrendeléseket raktárkészletünktől függően április 1-én, csütörtökön megpróbáljuk feladni a választott futárszolgálatok mindegyikével. Érdemes figyelni az SMS-eket és az e-mail-eket, mert a futárszolgálatok mindkét vagy legalább az egyik formában biztosan keresni fognak és tájékoztatnak a feladott csomagod várható érkezéséről.
 

A húsvéti 4 napos hétvége érvényes szállítási információk:

  • Március 31. szerda: minden a megszokott módon zajlik.
  • Április 1. csütörtök: minden a megszokott módon zajlik.
  • Április 2-5. péntektől hétfő estig nincs csomagfeladás és kiszállítás.
  • Április 6. kedd: minden a megszokott módon zajlik, a megrendelések feldolgozása és kiszállítása folyamatos.

Honnan tudhatod, hogy csomagod éppen hol tart és várhatóan mikor érkezik?
Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.
 

Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről.
 

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége az húsvéti ünnepek alatt:

  • Április 1-én: 8:00-14:30 között érhetsz el minket.
  • Április 2-5. között érhetsz el minket. Kérlek, írj e-mailt, amit a megrendelések feldolgozása előtt átnézzük.
  • Április 6. keddtől már a  megszokott 8:00-16:30 között érhetsz el minket.

Az ünnepi időszakban az e-mail-ben történő megkeresésekre pedig igyekszünk mindenkinek választ adni, de pár nap türelmet azért szeretnénk kérni a levelek feldolgozásához.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}