Partikörmök a nyári éjszakák szerelmeseinek!

Csábítás és szikrázó körmök gél lakkalA strandolás mellett az éjszakai bárok, romkocsmák, városi és vidéki randihelyszínek is pezsgő forgatagot képeznek a kánikula idején. Újra nyitnak a koncerttermek és szórakozóhelyek is a koronavírus csillapodását követően, így valószínűleg, ha te is a bulizósok közé tartozol, már körül is néztél egy-két kedvenc helyeden az elmúlt hétvégéken, vagy épp a szabadságod ideje alatt.

Az ápolt manikűr és a nyáron kiemelt figyelmet élvező pedikűr is része a megjelenésednek, a vonzó külsődnek. Ha még nem próbáltad a gél lakkot, ez jó időszak lehet a kísérletezésre, ha pedig haladó szinten vagy, akkor érdemes most mindent beleadni a színek, dekorációk kipróbálásába! Mutatunk egy-két speckó tippet a vadító és extravagáns hatás eléréséhez, amit visszafogottabb személyiséged esetén sem kell élből elutasítanod, ugyanis sokminden ezek közül a hétköznapi viseletbe is simán belefér!

 

Thermo és Solar effect gél lakkok – te hány fokon pörögsz?

A Thermo gél lakkok változatosak, izgalmasak és követik a testhőd változását éjjel-nappal. Ha vízbe mész, nagyon jól mutathatnak, hiszen a hűvösben általában világosodnak, a melegben sötétednek, így a napfürdő során lángra kaphatsz, a hűsítő fürdőben kivirulhatsz, és mindezt a körmeiden is élvezheted!

A Solar effect gél lakkok hasonló módon működnek, ezért érdemes mindkét leírást és videót megnézned, hogy kiválaszd a kedvenc árnyalataidat!

 

Metál, nem csak metál ladyknek!

A metál lakkok azért nagyon szerethetők, mert iszonyatosan szép fényük van, a gél lakk technikának köszönhetően nem pattognak, kopnak le, mint a sima lakkok, és a színeik teli vannak energiával. Visszafogottabb hatást érhetsz el, ha díszítőelemként használod őket, vagy rövid körmeiden használod. A buliszezonban azonban önmagukban is feldobhatod őket a szivárvány minden árnyalatában.

 

3D matt géllakk

3-4 hétig is jól bírják ezek a csúcsminőségű 3D matt gél lakkok, ezért ha egy hosszabb nyaralásra indulsz, ne feledkezz meg erről a színpalettáról sem. Nagy előnyük, hogy önmagukban, egy alapszínben is zseniálisan mutatnak, csillogóak és egyediek. Nem szükséges extra fényzselé, sőt, az csak elvenné a 3D hatás lényegét. A leírásban látod a használatuk profi leírását, a kínálatban pedig a teljes színpalettát!

 

Eszeveszett csillogás és foszforeszkálás? Naná!

A Tiger eye, vagyis tigrisszem technika különleges vadmacska csillogást ad ki végeredményben, ezért a nyári időszakban csodásan csillog a napfényben bármilyen színen is használod. Nézd meg a videót, és kövesd a lépéseket a leírásban! A Magic TOP gél lakkok szintén szikrázó hatást keltenek, és megkönnyítik a körülményes festegetést is. Használd őket bátran a díszítéseid záró lépéseként, és élvezd a gyönyörű csillogást!

 Könnyen magadra vonzhatod a tekinteteket az éjszakai forgatagban, vagy a szikrázó napsütésben is a foszforeszkáló gél lakkok segítségével. Ezek neonként csillognak majd a fényben, és ütős, élettelteli színekkel kecsegtetnek!

 

Gyönyörű elmosódások, átmenetek

Bárkinek jól állhatnak a 3in1 Fur gél lakkok, amik szalonhatású átmeneteket képeznek a manikűröd, pedikűröd elkészítésekor. Gyönyörűen kenhetők, szuperül fedik a körmöket és ráadásul gyönyörű színekben kaphatók. Nincs ez másként a Snow-ice esetében sem, ami erősebb átmenetek, jeges hatások elérésére szolgál.

Az Amber glass és a Magic eye technikák pedig inkább a felületi hatást erősítik fel, és ezeket is nyugodt szível bevetheted, ha nem akarod, hogy 2-3 hét múlva unalmassá váljanak a körmeid!

Jó bulizást, jó strandolást, gyönyörű nyarat!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}