Metal lady, jól figyelj!

Most bemutatjuk a Moonbasa metálos gél lakkjait!

A csillogás ösztönösen figyelemfelkeltő, sokszor energizáló és frissítő hatással van ránk, ráadásul kis mennyiségben használva igazán elegáns is lehet! A kis mennyiségre jó példa, ha a manikűrt, pedikűrt állítjuk a figyelem középpontjába. Ez a remek szépségápolási, díszítési lehetőség igazán kifinomulttá teheti a stílusodat, és még jó kedvre is deríthet.

Most megnézzük, miért érdemes néha-néha a metálos csillogásba is belekóstolni, és hogyan variálhatjuk a különböző hangulatokat, outfiteket a fémes lakkok háza táján maradva. A kínálatunk bőséges és naprakész, úgyhogy, ha valamelyik megtetszik, be is tudod szerezni a webshopon.


 

Karácsonyi készülődés

A metál és a csillogás is bőven belefér ebbe az időszakba, egy bőrnadrág mellé szinte kötelező kellék lehet! A bőrnadrág sem csak a rockerek kiváltsága, ezek a bőrcuccok manapság már elegáns, üzleties kivitelben is elérhetők, és ha körülnézel a városi utcákon, bizony nagy kedvenc is a lányok között. A metálos körmök jól kiegészítik ezt a stílust, és még az ünnepies, vagy akár a bulizós megjelenést is jól képviselik. Bár a bulikból 2020-ban nem állunk túl fényesen, a körmeink attól még lehetnek szikrázóak.


 

Francia lakk fémes csillogással

Előfordulhat, hogy a francia manikűr alapnál a körömágy és a rózsaszínes köröm nem nude, és nem is áttetsző lakkal fedett, hanem erősebb színekkel töltik ki, a végeket pedig színben hasonló, fényes, vagy épp teljesen eltérő színnel díszítik. Maga a választék, a vonalvezetés itt is megmarad, de nem a természetes színt hagyják érvényesülni, hanem a tetszés szerint választott árnyalatokat.

Remekül mutatnak például a szürkék és ezüstök, a barnák és arany árnyalatok, illetve az élénkebb színek nude párosítással is. A bevállalósabbak díszíthetnek csillámmal, hőre változó lakkokkal vagy metál kiegészítőkkel is.


Miért praktikus a metál lakk?

A metál lakkok azért nagyon szerethetők, mert iszonyatosan szép fényük van, a gél lakk technikának köszönhetően nem pattognak, kopnak le, mint a sima lakkok, és a színeik teli vannak energiával. Visszafogottabb hatást érhetsz el, ha díszítőelemként használod őket, vagy rövid körmeiden használod. Bulizós hangulatodban azonban önmagukban is feldobhatod őket a szivárvány minden árnyalatában.


 

Télen is jó választás? Naná!

Szorosan a fémes csillogásnál maradva, a metál gél lakkok az üdébb, harsányabb színek ideális közvetítői. Fóliaszerű, fényes bevonatot képeznek, és rengeteg színben érhetők el. A tavaszi, nyári időszak kedvelt alapanyagai, ezért gyakran megfeledkezünk róluk télen! Pedig az adventi, téli időszak jeges hangulatába nagyon is belepasszolnak ezek az életerős, de mégis

Reméljük adtunk egy két hasznos tippet az idei körömcsodákhoz és jó kedvvel tudtok majd belevágni az újabb és újabb stílusok próbálgatásába. A kiszállítás a rendkívüli helyzetre való tekintettel is a lehető leggördülékenyebben működik. A fontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatban mindig megtalálod az oldalunkon.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}