Egy igazi optimista: a Nyilas

Ha te, illetve a vendéged a Nyilas jegyben született, akkor bizonyára érdekel, mi jellemző ezekre az emberekre. Milyen körömdíszítés a legelfogadhatóbb számukra, és miért nem mindegy, milyen alapanyagokat használsz a manikűrözés során? Tarts velünk, és választ kaphatsz a kérdéseidre!

Milyenek a Nyilasok?

A Nyilasok azok az emberek, akik november 22. és december 21-e között születtek. Ez a csillagjegy a Tűz elemhez tartozik, akárcsak a Kos és az Oroszlán. Ebből következik, hogy a Nyilasok nagyon optimisták, életigenlők, szenvedélyesek, a mának élnek, de egy kissé szertelenek is.

Mivel uralkodó bolygójuk a Jupiter, nagyon bölcsek és nagy az igazságérzetük. Nem egy olyan ember van közöttük, aki jogi pályán vagy tanítóként, gyógyítóként helyezkedik el, de a művészek között is van sok Nyilas. Szeretik az embereket és szeretnek segíteni rajtuk.

A Nyilasok szívesen tanulnak, folyton képzik magukat, lesik az újdonságokat. Naprakészek a divat területén is, ők biztosan tudni fogják, melyik körömdíszítés most a trendi. Jól kommunikálnak, meggyőzőek tudnak lenni, jó a humoruk.


A Nyilas nők nagyon ízlésesek: adnak a külsejükre. Ezért sem mindegy, milyen színvonalon dolgozol – ők csak a tökéletessel érik be. Szóvá teszik, ha nem elégedettek a munkáddal.
 

A Nyilasok kedvencei

Minden csillagjegynek megvannak a preferált ételei, italai, színei, ásványai. Ha a Nyilasokat vesszük, akkor azt kell elmondanunk, hogy ők nagyon kedvelik a fűszeres ételeket, a finom italokat – mindenben keresik azt, ami nem hétköznapi. Kissé extravagánsak.

Kedvenc állatuk a ló – a jelük is erre utal: a nyílvessző a kentaurok kezéből. A kentaur egy mitikus lény, félig ember, félig ló, a leghíresebb közülük Kheirón. Manapság is sok történetben találkozhatunk velük, bölcs és szerethető teremtmények.
 

A Nyilas főbb színei a kék és a bíbor – és ezek árnyalatai. Nem véletlen található a Nyilas géllakk szettben is az alábbi termékek:Nézzük, milyen díszítéseket tudsz ezekből a termékekből létrehozni!


Milyen körömdísz illik egy Nyilashoz?

Tudni kell, hogy a jegy szülöttei nagyon szeretnek utazni, éppen ezért olyan körmöt érdemes viselniük, amely kényelmes a mindennapok során. Bár a többségük valamilyen szellemi foglalkozást űz, így a munkájukban nem zavarná őket a hosszabb köröm, jobb, ha kisebb, formásabb változatokat választanak.

A körömdíszítés tekintetében az a fontos számukra, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Mivel igazán tudnak lelkesedni, de ez hamar alább is hagy, előfordul, hogy előbb jelentkezik be a Nyilas vendéged a megszokottnál új körömdizájn készítésére.


 

Ha tudod, melyek a divatos minták, színek, kiegészítők éppen, akkor azok közül válassz számára, így elégedett lesz. Mivel érdekli a spiritualitás, és minden, nem evilági dolog, használhatsz a díszítéshez jellegzetes szimbólumokat is. Például: jin-jang, pentagramma, hamsa (Fatima keze), ankh kereszt, Om jel.
 

Hogyan használd a 3step géllakkot?

A 3step géllakkok áruházunk legnépszerűbb termékei közül valók, mivel nagyon egyszerű a használatuk, a kötéshez viszont itt is kell UV- vagy LED-lámpa.

A megszokott módon készítsd elő a körmöket (bőrfeltolás, után bolyhosítás, majd polírozás, végül portalanítás), ezt követően használj Nail prepet és leoldható bondert. A bonder megkötése után jöhet a kiválasztott színű géllakk, amit szintén köttetni kell. Vidd fel még egy rétegben az erőteljesebb szín érdekében! Ha szeretnéd díszíteni a körmöt, itt az alkalom! Munkád végeztével ne felejtsd el a fixálásmentes, leoldható fényzselét használni!
 

A művelethez minden szükséges eszközt beszerezhetsz tőlünk, nézz szét kínálatunkban!
 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}