Termék kategóriák

Nyilas gél lakk szett 4x4ml

A színek befolyásolják a hangulatot, mi több, hatnak az egészségre, befolyásolják mindenki karakterét. Ezek a tapasztalatok pedig alátámasztják az ősi asztrológia tanítását, amely minden csillagjegyhez egy konkrét szín is hozzárendelhető.

 • Nyilas gél lakk szett 4x4ml
 • Nyilas gél lakk szett 4x4ml
 • Nyilas gél lakk szett 4x4ml
 • Nyilas gél lakk szett 4x4ml
 • Nyilas gél lakk szett 4x4ml
 • Nyilas gél lakk szett 4x4ml
Kiszerelés:
4x4ml

RRP: 4 560 Ft Ár: 4 560 Ft Szett ár: 3 875 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Nyilas gél lakk szett

Mindenkinek megvan a kedvenc stílusa, a kedvenc ruhadarabja és persze a kedvenc színe. Bár a csillagjegyek sokfélék, egyvalami mégis összeköti őket: a hozzájuk leginkább illő színösszeállítás. Így nem marad észrevétlenül a tűz jegyek hevessége, a víz jegyűek érzelmessége, a föld jegyűek kitartása és a levegő jegyek intellektusa.

Mi jellemző a nyilas jegyre?

Erős, optimista jellem. Szereti a szabadságot, nagy igénye van a mozgásra. Vonzzák a nagy tervek, vállalkozások. Jelleme vidám, életszerető, embertisztelő.
Érdeklődése a világra nyitott. Teljes hittel és bizalommal áll az élet elé. Az emberekben is jóhiszeműen hisz és olykor túl hamar ad nagy bizalmat számukra, bár emberismerete olykor cserbenhagyja.
Szereti az utazást, nem ijed meg egy hosszú úttól sem. Céltudatos és amit kitűzött maga elé azt véghez is viszi. Nagy dolgokban gondolkozik és hosszú távra szokott tervezni. Szeretne mindig fejlődni, emiatt képes túlterhelni magát.
Nyílt, őszinte, optimista és tele van önbizalommal. Ez a lendületes életmód másokat zavarba hozhat, hiszen nem értik, hogyan tud ennyire sokoldalú és derűs maradni az élet legtöbb oldalán.
Nyitottsága és érdeklődése mások számára olykor tudálékosnak, okoskodónak tűnhet. Emellett az élet szépségeit is szereti és igényli, még ha nem is a legdrágább vagy a luxus dolgokat.

Pozitív tulajdonságaik:

 • Optimista
 • Lelkes
 • Céltudatos
 • Gondoskodó

Nyilas gél lakk szett tartalma:

 • 3step gél lakk 4ml #010
 • 3step gél lakk 4ml #014
 • 3step gél lakk 4ml #015
 • 3step gél lakk 4ml #040

A Moonbasanails 3step gél lakk segítségével olyan elképesztően szép, nőies és nem utolsó sorban tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz magadnak, amelyek biztosan hamar a szívedhez fognak nőni és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

A Moonbasa 3steg gél lakk is egy UV fényre megkötő alapanyag. Ezért a használatához mindenképp szükséged lesz egy UV lámpára. A Moonbasanails 3step gél lakk használható a legújabb UV LED lámpákban, hiszen azok különleges UV fénye alatt is tökéletesen megkötnek. (A lámpa teljesítményétől függően 60 másodperc rétegenként.)

A 3step gél lakk használata lépésről lépésre

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást Leoldható bonderrel. A Leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 3. A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
 4. A bonder megkötése után vidd fel az első réteg 3step géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a gél lakk megcsúszik, felhólyagosodik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a gél lakkos körömdíszítés. A gél lakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 5. A második réteg 3step gél lakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg gél lakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 6. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

Az így elkészült 3step gél lakk 2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be. Amennyiben megunod vagy már túlságosan is lenőtt, Gél lakk leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolíthatod.

A 3step gél lakkot tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Minden

 • Ágnes

  Részletes leírások, segítő videók, széles termékskála, többféle kiszerelés.

 • Ferenc

  Pontosan azt kaptam amit rendeltem.

 • Gabriella

  Minden tetszett, a termékek minősége, a szállítás gyorsasága.