Szállítás és csomagfeladás a hosszú hétvégén!

A négy napos hétvégén a csomagszállítás nem a megszokott rendben történik. Csupán csak pár apróságra kell figyelned és akkor pár kellemetlenség azonnal elkerül.

A futárszolgálatok csak munkanapokon és áthelyezett munkanapokon szállítanak csomagot. A márciusi hosszú hétvége se lesz ez alól kivétel, csak a hétfői és a keddi nap, most nem munkanapi rend lesz, hanem hétvégi. Így az ünnepek alatt március 14-15.-én (hétfőn és kedden) nem lesz csomagszállítás. Ez idő alatt a csomagpontok is csak korlátozottan vannak nyitva. 
 

Csak a csomagautomaták működése zavartalan, abból bármelyik nap és napszakan fel tudod venni a csomagodat.
 

Szállítás idők a márciusi hosszú hétvége alatt:

  • 2022. március 11. 12:00-ig: Utolsó csomagfeladás a hosszú hétvége előtt
  • 2022. március 12.-15. Között nincs kiszállítás, a rendelésleadás zavartalan.
  • 2022. március 16.-ától a kiszállítás zavartalan, a beérkezett rendeléseket sorrendben dolgozzuk fel.


A hosszú hétvége miatt a kiszállítási idő 1-2 nappal megnövekedhet. Megnövelt létszámmal készülünk a rendelések feldolgozására, ami ilyen napokon elérheti a naponkénti 300-500 db-ot is.

 

Honnan tudhatod, hogy csomagod éppen hol tart és várhatóan mikor érkezik?

Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.

Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről. A gls futár nem hív, hogy mikor érkezik a csomagod, csak sms-ben és emailben tájékoztat 3 órás szűkítésben a kiszállításról.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}