Menyasszonyi trendek idén tavaszra

Kemény tél után hirtelen köszöntött be a tavasz. Így megállapíthatjuk, hogy hamarosan megkezdődik az esküvői főszezon. Az ébredő tavaszban merészebb és lendületesebb körmök kapnak helyet a házasulandó hölgyek kezén is. Gyakori a térbe kilépő minta, a kontraszt és a meglepő hatások. Érdemes hát utánanézni idejében, hogy milyen trendek határozzák meg a menyasszonyoknak készülő körmöket.
Nem újdonság, de a hagyományos vagy éppen visszafogottabb manikűrök kedvelőinek nagy kedvence lesz a 4+1-es köves köröm. A ruha színéhez igazított alaplakkal kenjük ki a körmöket, a gyűrűsujj kivételével. A gyűrűsujjat kicsit vastagabban alapozzuk színtelennel, majd rakjuk ki víztiszta kristályokkal. Akinek az tetszik, használjon sok egyforma aprót, aki szereti az extra csillogást, válasszon két vagy három méretet, és úgy rakja ki a körmöt vele, hogy minden hézag ki legyen töltve.

Aki túl merésznek érzi a kristályokat, az a gyűrűsujj mintázását megoldhatja csillámos vagy glitteres lakkal is, aki viszont még merészebbé szeretné tenni, az a fehér valamely árnyalata helyett használjon alaplakknak fémszínt vagy folyékony fém körömlakkot.

Óriási divat már évek óta a körömékszer. Mikor lenne jobb helye az aprócska – kör, rombusz vagy éppen füzér alakú – ékszernek a körmeiden, mint a nagy napon? Természetesen nagyon meghatározó a ruha stílusa, de ha visszafogottabb ruhát választasz, vagy éppen a ruha összetettebb anyag-struktúrája miatt nem használsz feltűnő ékszereket, akkor éld ki magad a körmödön!Az esküvői körömékszernek nem kell a fehér árnyalataiban játszania, sőt víztisztának sem kell lennie feltétlenül. Ahogy az esküvői köröm sem mindig világos. Nagyon izgalmas és drámai hatást adhat a zöldes-gyöngyházas kagylószínű peridot vagy a sötét mély színű smaragd esetleg a rejtélyes holdkő körömékszer hatása a sötétebb alapozású körmökön.

Szinte bármilyen színhez mennek az ezüst, arany és bronz körömékszerek és -gyűrűk, amelyek szintén klasszikus kiegészítői az esküvői körmöknek.

A cikk folytatásához kattints ide! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}