Menyasszonyi trendek idén tavaszra 2. rész

Folytatjuk múlt héten elkezdett cikk sorozatunkat, amiben a tavaszi menyasszonyi köröm trendeket mutatjuk be. Tudj meg mindent az idei vezető stílusokról, irányzatokról és lehetőségekről.
Egyre nagyobb elvárás a menyasszonyokkal szemben az érzékiség. Régen a kivillanó harisnyakötő képviselte ezt, mostanában – hogy se a megmutatott intim testrészek, se a fehérneműk nem keltenek csodálkozást – rafinált eszköz lehet erre egy csipkés köröm.

A csipkés köröm idén nem annyira ráapplikált csipkefeltétet jelent, sokkal inkább kontrasztos, kézzel festett műremeket. Ha az ara körme alapból világos (fehér, rózsaszín), a csipke sötét (pl. drámai fekete), ha a köröm sötét (pl. padlizsánlila), a csipke világos (pl. hófehér). Természetesen nem kell minden körmön csipkének lennie, sőt a menyasszonyi szettben szorítkozzunk inkább egy körömre.

Össze is kapcsolhatod a körömékszer és a csipke alkalmazását, sőt arra is van lehetőség, még a sötét körömlakk is beálljon a körbe. Az öt körömből legyen egy világos alapon csipkés, kis kristállyal kiegészítve, mellette sötétebb köröm szintén kristállyal, a maradék sima sötét flekkel kísérje a két különleges ujjat.

A csipke mellett nagy divat – és őszintén szólva visszafogottabb látvány – a csipkéhez hasonló, lendületes vonalakkal készülő, ugyanakkor letisztult és visszafogott apró grafika. Virágszál, inda, virágfejek, levelek, hullámok, kinek-kinek ízlése szerint. Ezeket javasolt világos alapra (fehér, rózsaszín, ekrü) sötéttel, leginkább koromfeketével elkészíteni, mert akkor látszanak a legjobban. Hogy igazán stílusos legyen, kézügyesség kell hozzá.

Bohém és kissé hippi beütésű menyasszonyok nagy kedvence lesz a gyöngyvirágos köröm. Ez ragasztott (tip) műkörömmel készül, méghozzá olyannal, amely víztiszta és tökéletesen átlátszó. A tipet semmilyen módon nem kell festeni vagy mintázni, de az ujjbegy fölött kilógó részén, vagyis a körömvégen lehet gazdagon díszíteni. Használjunk gyöngyöket, rakjunk ki belőle virágot vagy éppen virágokat, ha úgy tetszik. A gyöngyök nem feltétlenül kell, hogy fehérek vagy gyöngyház színűek legyenek, bátran választhatunk színeseket is, de arra ügyeljünk, hogy a mennyiséggel fogjuk vissza magunkat, mert ennek a mintának az eleganciája a letisztultságában rejlik.

Menyasszonyi körömdíszítési tippekért kattints ide! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}