Menyasszonyi körömdíszítések

Már többször írtunk a menyasszonyi trendekről, hogy mire érdemes figyelni, mit kell szem előtt tartani és mit nem szabad elkövetni, ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni. Most pedig képekben foglaljuk össze, mindazt, amiről eddig írtunk. Avagy jöjjön néhány körömdíszítési tipp a frissen házasulóknak!
A listát úgy állítottuk össze, hogy az egyszerűtől az egészen összetettig tekintheted át a listát. A legbonyolultabb, egyben a legszebb megoldást pedig a végére tartogatjuk!

10. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

A francia manikűr egy ilyen nagy eseményre mindig is tökéletes választás. Nem túl hivalkodó, elegáns és szinte minden ruhafazonhoz kiválóan passzol. Ám ha túl egyszerűnek találod, miért ne bolondítanád meg egy kicsit némi csillámporral és pár darab csodásan csillogó strasszkővel? Ráadásul a csillogó kövek az aláírásnál még külön effektként is pompásan csilloghatnak a felvételeken.

9. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek 

Nem szeretnél túlságosan nagy csillogást? Inkább a visszafogottabb minták kedvelője vagy, de azért nem mondanál le a különlegességről sem? Akkor egy ilyen megoldáshoz mit szólnál? A francia manikűrt kiegészítve néhány elegáns akril festett egymozdulat virággal különösen kellemes hatás érhető el.

8. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

Egy újabb csillogós megoldás, ám most már inkább a bevállalósabb fajtából. Menyasszonyi körömdíszítésnek az válasszon hasonlót, aki nem mond le nagyon könnyen a „nőcis” megjelenésről. Ám a rózsaszín-fehér kombináció még egy esküvőn is jól áll a menyasszonynak. ;)

7. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

A virág minta választása is kiváló megoldás lehet, hiszen az esküvők egyik fő dekoreleme a virág. Miután már a te esküvőd témája és színvilága is összeállt és meglett, hogy mi lesz, igazítsd Te is körömdíszítésed ehhez.

6. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

Korábban már volt szó a rózsaszín-fehér kombinációjáról. Íme most egy másik, még határozottabb jegyeket képviselő verzió. Szívesen elfogadnál Te is egy ilyet, ugye? :)

5. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

Zselés műkörömmel egyszerűbb, de a gyakorlottabb kéznek akár a jól megválasztott gél lakkokból is elkészíthető ez a körömdíszítés. Ám, hogy neked se legyen túlságosan is egysíkú a díszítés, dobd fel némi strasszkővel és törd meg az egyszerűséget. Hidd el a hatás nem marad majd el! Ráadásul elkészíteni sem nehéz.

4. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

Te mennyire vagy bevállalós? Mennyire mersz a bevált, jól bevált útról letérni és új megoldásokat is kipróbálni? Ha merész megoldásokat keresel, akkor ez biztosan tetszeni fog!

3. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

Az esküvői előkészületeket általában a rohanás, kapkodás és az idegeskedés borús fellegei lengik be. Ám ne hagyd, hogy eluralkodjanak ezek a negatív hatások a nagy nap előtt. Ha viszonylag gyorsan elkészíthető, ám de mégis elegáns megjelenésre vágysz, akkor ez az!

2. tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

A pasztell színek és a púder színvilág a leginkább jellemzőbb választás egy ilyen nagy napra. Íme egy remek példa arra, hogyan lehet nem kirívó, mégis bájos és különleges megjelenést kölcsönözni körömdíszítésednek erre a különleges alkalomra.

A legtutibb tipp menyasszonyi körömdíszítésnek

A lista végére tartogattuk az idei év nagy slágerét a csipkés motívumokat tartalmazó körömdíszítési megoldásokat. A körömnyomdázásnak köszönhetően már ez is egyszerűen elkészíthető és a végeredmény pedig önmagáért beszélt.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}