Februári színpompával várunk mindenkit!

Hűvös elegancia és mesés manikűrök

A türkiz és a halvány arany a hónap kedvenc színei nálunk, és mindent megteszünk, hogy te is megtaláld a kedvenc árnyalataidat a farsangi és Valentin napi ünneplés időszakában. A tél végét várva, vagy épp a tavaszt köszöntve mesés kompozíciókat készíthetsz el akár ebből a két színből külön-külön, vagy együtt is. Az ehhez kapcsolódó színskálánk gél lakkjait most magasabb kedvezménnyel viheted haza. Ezért, ha ötletet kapsz, vagy már kész tervvel érkeztél, keresd őket bátran a kínálatban!


A 2021-es év színei a napsárga és a viharszürke a februári választásunkban is testet ölt. Egy hűvösebb, fényesebb és mellette egy jóval melegebb és lágyabb színről beszélünk. A kontraszt az évszakváltásnak és a hangulatunknak is szólhat, hiszen nem egyszerű ez a mostani világszintű felfordulás senkinek sem. Ami jó hír, hogy ügyes színválasztással és kombinálással mind a türkiz, mind az arany csodásan alakítható. Létezik a zöldeskékes palettának melegebb és hűvösebb vonulata is, az aranyból is találsz matt, vagy fényesebb, csillámlóbb termékeket. Te hogyan használnád őket?


Hűvösen elegáns türkizek

A kékeszöldes türkizekben az a jó, hogy bármilyen évszakban megállják a helyüket! Ha szívesen viseled ezt a színt, akkor igazi biztos ponttá válhat az manikűrös alkotásaidban is. Hiszen élénk, virtuóz nyári és elegáns, bájos, hűvös téli kompozíció is alakulhat belőle.

Kombinálhatod ezüsttel vagy arannyal, de ha egy barnát, sárgát, vagy feketét választasz mellé, egészen más a végeredmény. A farsangi karneválok témakörre persze ennél vagányabb és bevállalósabb párosítások is szóba jöhetnek, de ezt már a fantáziádra bízzuk! Magát a türkizt is színeire bonthatod, és stílusosan hathat egy kék és zöld árnyalatokban váltakozó összeállítás is például a Thermo gél lakkok segítségével.Az örökké elegáns és klasszikus arany

Ha ékszerben nem is az aranyra buksz, könnyen lehet, hogy mattabb, finomabb árnyalataival igazán a szívedhez nőhet ez az eleganciát, bőséget és melegséget árasztó szín. A világosabb barnás, nude árnyalatokkal, vagy csak díszítésként használva igazán visszafogott lehet!

Ha már bálozás és ünnepi pompa, akkor az arany könnyen terítékre kerülhet. Ha szívesen viseled ezt a színt akár ékszerek, akár ruhadarabok, kiegészítők terén, miért ne használhatnád a manikűr és pedikűr részeként is? Ha igazán erős és figyelemfelkeltő hatásra vágysz, válaszd a tündöklő, csillogó árnyalatokat, esetleg a metál hatást!


 

Ne félj két gyönyörű színt egyszerre használni!

Ha a két színt megfelelő árnyalatban és stílusban egymás mellé állítod, csodálatos összhatást érhetsz el. Ez lehet például az egyik alapszín, a másik apró minta formájában. De lehet fele-fele arányban csíkozva, hullámozva is. Megteheted, hogy egy farsangi álarc motívumot hozol össze a két csillogóbb színből. Remekül mutathat az is, ha az egyiket alapszínként, a másikat egyetlen ujjadon metálos csillogásban viszed fel.


Neked mi jut eszedbe? Hogyan készítenéd el? Várunk a Facebookon is ha megosztanád velünk!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}