Tavaszi gél lakk-os körömdíszítés

Végre magunk mögött tudhatjuk a tél zord és szürke időjárását és a természet is lassan ébredezik és felölti magára sokszínű köntösét. Tarts lépést a természettel és szerezz ötleteket tavaszi gél lakkos körömdíszítésedhez!


Az élénk színek idén tavasszal sem mennek ki a divatból, sőt! Merj te is bátran a színválasztás terén merész lenni és bátran kísérletezz olyan színekkel is, amelyekkel korábban eddig még sosem. Ha pedig nincs sok türelmed az aprólékos minták megfestésére, akkor önmagában is tökéletes tavaszi gél lakkos körömdíszítést készíthetsz magadnak.
 


A 2017-es év meghatározó és vezető trendszíne a lombzöld, ami egy kellemes hatású pasztell árnyalatként köszönhet vissza a te körömdíszítéseden is. Akkor is bátran próbáld ki ezt a színárnyalatot, ha kicsit idegenkedsz a zöld színtől, ám tompítható a hatása más hozzá passzoló további pasztell árnyalatokkal. Ilyen társ színnek bátran válaszd a sárgát, rózsaszínt vagy akár a piros egy narancsosabb árnyalatát.
 


Tavasszal a természet virágba borul és a rügyek is életre kelnek. A körömdíszítéseden miért ne jelenhetne meg a virág motívum, mint díszítő elem? Azonban akkor sem kell lemondanod a tökéletes végeredményről, ha nincs különösebb kézügyességed. Válassz akril hatású matricákat, friss és vidám tavaszi mintákkal és dobd fel gél lakkos körömdíszítésed virág mintákkal!
 


Idén tavasszal sem kell lemondanod a kék csodás árnyalatairól, hiszen tavasszal a pasztell árnyalatok szinte teljes skálája bátran alkalmazható. Nincs kedved bajlódni a különböző kiegészítőkkel és a díszítő kellékekkel? Akkor használd meglévő gél lakkjaid bátran és készíts díszítő pontozóid segítségével ötletes és praktikus kis mintákat. Ez lehet akár egy kis virág, aminek a szirmait pici pöttyökből alkotsz meg, vagy akár meg is rajzolhatod, ha kézügyességed és a minta úgy kívánja.
 

Bár már fentebb volt egy példa hasonló körömdíszítésre, de ezt nem tudtuk kihagyni a listáról.

Válassz egy kellemes pasztell színárnyalatot alapnak, ami akár a türkiz egy kellemes árnyalata is lehet gél lakkból. Majd díszítő pontozód segítségével készíts rá fehér pötty mintát.

Hidd el a végeredmény önmagáért fog beszélni!
 


Végül pedig a már tavalyi évben is nagy népszerűségnek örvendő körömdíszítési forma is biztosan jó választás lehet idén tavasszal.

A több körmön átívelő motívum igazán különleges választás, hiszen a díszítés ujjanként (vagyis inkább önmagukban), külön-külön is mutatósak, de ha mind a négy ujjat szorosan összezárjuk, akkor adja ki csak igazán a teljes képet a díszítés.

Egy tavaszi gél lakkos körömdíszítési kísérletet mindenképp megérhet!
 
Készítsd el tavaszi gél lakkos körömdíszítésed és szerezd be hozzá a legújabb készleted! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}