Zselés műköröm nyárra

Zselés műkörmökből idén nyáron sem lesz hiány. Éppen ezért most összeszedtünk néhány igazán trendi ötletet, ami hasznos kiindulópont lehet az idei nyárra.
Zselés műkörmöt a nyárra! – akár kezdhetnénk ezzel a felkiáltással is, hiszen az idei nyár is számos újdonságot és meglepő változást fog elhozni. Mindenki, aki szereti a kihívásokat és szereti az újat, annak ez a blog bejegyzés biztosan be fog jönni. Azért azok se tekerjenek tovább, akik esetleg a klasszikus trendet favorizálják, hiszen a számukra is lesz pár érdekességünk.

 
Keretbe foglalt zselés műköröm nyárra

A kontúr halott, éljen a kontúr! Régi kedvenc ráncfelvarrást követően idén nyáron újra teret szeretne hódítani magának és ezt nagyon jó eséllyel el is érheti, hiszen idén nyáron a keretes zselés műkörmök igen népszerűnek bizonyulnak majd. Ám a korábbi fekete kontúrokat most felejtsük el, és merjünk színekben gondolkodni. Egy halvány sárgás-pink alapot mi sem szegélyezhetne jobban, mint egy élénk, tipikus nyári neon pink színárnyalat. A színek kombinációjának természetesen csupán csak a fantáziád szabhat határt. 
Háromnegyedes zselés műköröm nyárra

A lenőtt géllakkos és zselés műköröm sem igazán szép vagy épp olyan, amit büszkén mutogatni szoktunk. Na, ez csak eddig volt így, hiszen idén nyáron a körömfestési technikákban megjelenik az úgynevezett háromnegyedes hatás is. Ez mindösszesen annyiból áll, hogy a körömágy színét felhasználva, a holdacska ívét követően a választott nyári színt csupán a körömlemez háromnegyedéig festik le. Így olyan hatást elérve, mintha a zselés körömdíszítés már egy pár hete elérte volna a „már nem igazán jó, de még éppen elmegy” állapotát a lenövés terén. Ez a körömdíszítés egyébként felfogható egyfajta francia műkörömnek is, hiszen a körömvég színe ugyanazt az ívet követi csak éppen kicsit fentebb, mint a klasszikus változatánál.


 
Élénk, neon színű zselés műköröm nyárra

Idén sem kerül háttérbe és nem lesz elnyomva az élénk és vibráló nyári színek kínálata. A zselés műkörmök világában sem telhet el úgy nyár, hogy a klasszikus nyári élénk, neon színek ne jelennének meg. Nem lesz ez másképp idén nyáron sem. Sőt, most még megbolondíthatod és feldobhatod a nyári zselés műkörmödet a foszforeszkáló géllakkok segítségével, amelyek képesek a sötétben világítani.


 
Átlátszó zselés műköröm nyárra

A tavalyi év nagy slágere idén is visszatér és újabb, még merészebb megjelenést kölcsönöz viselője számára. Az áttetsző, ólomüveg ablakszerű zselés műkörmök idén nyáron is nagyot mehetnek. Tipikusan vízparti viselet, ami akár még egy lazább munkahelyen is könnyedén megállja a helyét.


 
Csillámló-csillogó zselés műköröm nyárra

Ha szereted, hogy épített zselés műkörmeid nem csak a természetes köröm megjelenését emelik ki, hanem szívesen vállalod, hogy macás-csajos külsőt kapjon azáltal, hogy csillogó csillámos díszítésekkel is kiegészíted. A csillogó hatást metál színekkel és akár csillámos színes zselékkel vagy géllakkokkal is tudod fokozni. De az örök klasszikus, az apró, de annál fényesebben csillogó strasszok is klassz megoldás lehet.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}