Vízöntő vagy? Mutatjuk, milyen szuper géllakkok illenek hozzád!

Mivel a Nap hamarosan a Vízöntő jegyébe lép, megnézzük, mi jellemzi e jegy szülötteit. Mi az, amivel ki tudnak ők tűnni a többi jegy közül? Milyen színek és minták illenek hozzájuk a géllakkozás terén? Annyit már előre elárulunk, hogy a többi csillagjegy között ők azok, akik leginkább kedvelik az extravagáns dolgokat.

A Vízöntők főbb jellemzői

A Zodiákus 12 jegye közül a Vízöntő a legkülönlegesebb, a legkiszámíthatatlanabb, igazi bohém alkat. Akik január 20-a és február 18-a között születtek, valószínűleg igazak lesznek az alább felsorolt tulajdonságok.

Az asztrológia szerelmesei jól tudják, hogy minden jegyhez kapcsolható egy-egy bolygó, amely nagymértékben meghatározza, mi lesz a fő jellemzője az adott időszakban született embereknek. A Vízöntők uralkodó bolygója az Uránusz, amit az elektromossággal, az internettel, a robbanásszerű fejlődéssel, hirtelen bevillanó ötletekkel hoznak összefüggésbe.

Akiket ez az égitest vezérel, nagyon okosak, intuitívak és érzékenyek is. Szeretik a váratlan fordulatokat, a meglepetéseket, sokszor döntenek hirtelen felindulásból. Ők azok, akik a maguk kedve szerint élnek, sokszor nem törődnek a hagyományokkal, a konvenciókkal és mindig örömmel próbálnak ki új dolgokat.

Nem tűrik azt, ha uralkodnak rajtuk, szeretnek lázadni, kitűnni a tömegből. Egy Vízöntő nőnek éppen ezért nagyon figyelemfelkeltő a megjelenése: extravagáns öltözet, szokatlan hajviselet, fantasztikus műkörmök, erős smink nélkül többségük útnak sem indul.


 

Milyen szín illik a Vízöntőkhöz?

Mint minden más jegynek, a Vízöntőnek is megvannak a legjellemzőbb attribútumai. Érdemes tudni ezekről, mert akár dekoratív elemként is megjelenhetnek a körmökön. A jegy szülötteinek különcségét jeleníti meg az állatok közül az egzotikus kolibri és a fura kinézetű zsiráf, a növények közül pedig a csodálatos bambusz.

Ugyanígy a színeknek is megvan a szerepük az egyéniség kifejezésében. Mivel a Vízöntők egyediségükről, vagányságukról híresek, nem csoda, hogy szívesen társítják egymással az össze nem illő árnyalatokat. Főleg a hideg, finom, fémes hatású színeket kedvelik, mint amilyen az ezüst.

Az asztrológiával foglalkozó szakemberek szerint a Vízöntők jellemző színe a zöld és a kék, azon belül is az akvamarin és az opálkék. A hidegen csillogó, kissé exkluzív hatást keltő árnyalatok lesznek náluk a nyerők.

Nem véletlenül tartalmazza a Moonbasanails által összeállított Vízöntő géllakk szett a következő 3step géllakkokat:

Ezeket külön-külön is megrendelheted, de szettben kedvezőbb áron juthatsz hozzá a termékekhez. Készíts egy extravagáns műkörmöt a géllakkok használatával, ami vonzza majd a tekinteteket! Ezeket a lakkokat UV- és a legújabb UV-LED lámpa alatt is köttetheted.


 

Hogyan teheted különlegesebbé a műkörmödet Vízöntőként?

Mivel a Vízöntők kedvelik a csillogást, a feltűnést, számukra igazán ajánlott a strasszkövek használata is. A Moonbasanails kínálatában többféle műanyag strasszkő, de kristály strasszkő is megtalálható. Színben és méretben egyaránt nagy a választék, kedvenceidet pedig akár szettben is megrendelheted.

A strasszkövek felhelyezése a körömre csipesszel történik, teheted körömlakkra, géllakkra és zselére is. A kövek rögzítéséhez használhatsz fényzselét és fedőlakkot, ezeket lámpa alatt köttesd! Ha rögzítés közben elmozdul a dísz, akkor a narancspálca segítségével lehet a megfelelő helyre igazítani.

Minden eszközt megrendelhetsz tőlünk, ami ahhoz kell, hogy egy igazán trendi, látványos műkörmöt készíts magadnak. Akár egy átlagos hétköznapról, akár ünnepi alkalomról van szó, egy igazi Vízöntő biztos, hogy lenyűgöző hatást kelt a műkörmével is.

Küldj nekünk képet, amelyen a Vízöntő géllakk szettet használtad fel a műkörmöd elkészítéséhez! Nálunk minden fotó számít és amennyiben elfogadjuk, 1 pontot jóváírunk, melyet később termékekre válthatsz be. Várjuk a csodás végeredményt bemutató fényképeidet.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}