Termék kategóriák

Vízöntő gél lakk szett 4x4ml

A színek befolyásolják a hangulatot, mi több, hatnak az egészségre, befolyásolják mindenki karakterét. Ezek a tapasztalatok pedig alátámasztják az ősi asztrológia tanítását, amely minden csillagjegyhez egy konkrét szín is hozzárendelhető.

 • Vízöntő gél lakk szett 4x4ml
 • Vízöntő gél lakk szett 4x4ml
 • Vízöntő gél lakk szett 4x4ml
 • Vízöntő gél lakk szett 4x4ml
 • Vízöntő gél lakk szett 4x4ml
 • Vízöntő gél lakk szett 4x4ml
Kiszerelés:
4x4ml

RRP: 4 560 Ft Ár: 4 560 Ft Szett ár: 3 875 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Vízöntő gél lakk szett

Mindenkinek megvan a kedvenc stílusa, a kedvenc ruhadarabja és persze a kedvenc színe. Bár a csillagjegyek sokfélék, egyvalami mégis összeköti őket: a hozzájuk leginkább illő színösszeállítás. Így nem marad észrevétlenül a tűz jegyek hevessége, a víz jegyűek érzelmessége, a föld jegyűek kitartása és a levegő jegyek intellektusa.

Mi jellemző a vízöntő jegyre?

A vízöntők híresek a különcségükről. Nem szeretik a hagyományokat. Mindig az újra törekednek. Fontos számukra az újítás, a kitaposott utakat általában kerülik.
Nagy szabadságvággyal rendelkeznek, de e mellett nagyon mély érzéseik vannak. Olykor szeretnek álmodozni. Rendkívül tapintatos, és egyenlőként kezeli a többi embert. Remek az intuitív és empátia érzékük.
Hamar megtalálja a közös hangot másokkal, viszont ezzel szemben nagyon megválogatja kit enged magához közel. Kevés barátja van, de őket általában igaz barátnak tartja. Általában jó érzékük van a technikához, művészethez. Szeretnek kitűnni különcségükkel a tömegből.
Minden iránt tudnak érdeklődni, így mindig megvan a maguk véleménye. Tudásvágyuk miatt sokat tudnak kérdezni. Remek kommunikációs készséggel rendelkeznek.
A vízöntő híres még a makacsságáról és a saját szabályainak követéséről. Ez konfliktusokhoz vezethet, amiben ők kiállnak magukért és másokért is. Szókimondó és nem kertel. E miatt hamar meg tud bántani másokat. Heves a vérmérséklete, hamar meg tud sértődni és ugyan olyan hamar le is tud higgadni.

Pozitív tulajdonságaik:

 • Intuitív
 • Empatikus
 • Tapintatos
 • Újító

Vízöntő gél lakk szett tartalma:

 • 3step gél lakk 4ml #065
 • 3step gél lakk 4ml #066
 • 3step gél lakk 4ml #067
 • 3step gél lakk 4ml #069

A Moonbasanails 3step gél lakk segítségével olyan elképesztően szép, nőies és nem utolsó sorban tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz magadnak, amelyek biztosan hamar a szívedhez fognak nőni és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

A Moonbasa 3steg gél lakk is egy UV fényre megkötő alapanyag. Ezért a használatához mindenképp szükséged lesz egy UV lámpára. A Moonbasanails 3step gél lakk használható a legújabb UV LED lámpákban, hiszen azok különleges UV fénye alatt is tökéletesen megkötnek. (A lámpa teljesítményétől függően 60 másodperc rétegenként.)

A 3step gél lakk használata lépésről lépésre

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást Leoldható bonderrel. A Leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 3. A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
 4. A bonder megkötése után vidd fel az első réteg 3step géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a gél lakk megcsúszik, felhólyagosodik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a gél lakkos körömdíszítés. A gél lakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 5. A második réteg 3step gél lakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg gél lakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 6. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

Az így elkészült 3step gél lakk 2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be. Amennyiben megunod vagy már túlságosan is lenőtt, Gél lakk leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolíthatod.

A 3step gél lakkot tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Alexandra

  Gyönyörű színek

 • Edina

  A termékek jók,a szállítás gyors,az ár- érték arány kiváló.

 • Erika

  A gyors kiszállítás,és azt kaptam amit a képen láttam.

 • Tünde

  Minden megrendelt termékkel maximálisan elégedett vagyok.