Gyors tippek elfoglalt nőknek - hogyan legyen tökéletes a manikűr?

A legtöbb nő akkor érzi magát igazán szépnek, ha egészséges és szép a haja, illetve, ha a körmei ápoltak, ami önbizalmat sugároz és jó benyomást kelt, még akkor is, ha nagyon kevés ideje jut ennek megvalósítására.

Minden nő tisztában van a hibátlan manikűr fontosságával, de azzal is, hogy a körmök formája és színe mennyire befolyásolja külsejének megítélését. És azt is hallani, hogy a szín is elárulja egy nő személyiségének fontos részleteit. De mi van akkor, ha vágysz a tökéletes manikűrre, de nincs időd szépségszalonba járni rendszeresen?

Ha nincs időd manikűröshöz járni, mivel te inkább az a fajta vagy, aki késő este megcsinálja magának, azzal sincs semmi gond. Persze ilyenkor felmerül egy bosszantó probléma, hogy a hagyományos körömlakkok kevésbé tartósak, mint szeretnéd. Azaz hetente akár 2-3 alkalommal is arra kényszerülsz, hogy megcsináld a manikűröd, különben lekopik és csúnya lesz. Szerencsére létezik erre is egy nagyszerű megoldás, akár házilag is!

A félig tartós körömlakk a megoldás kulcsa!
Ha tökéletes körmöket szeretnél, amelyek színe nem halványul el a felvitel utáni első napon, akkor próbáld ki a kínálatunkban megtalálható félig tartós géllakokat, amelyek a hagyományos körömlakk és a körömzselé kombinációjának egyvelegei. Így amikor félig tartós körömlakkról beszélünk, úgy tekintünk rá, hogy ez egyfajta hibrid, amely sokkal tovább tart, mint a hagyományos körömlakk, viszont UV-lámpával vagy LED lámpával történő szárítást igényel.


 

A félig tartós körömlakk előnyei
A félig tartós körömlakk legnépszerűbb előnyei közé sorolható, hogy sokkal hosszabb ideig tart, mint egy normál körömlakk, akár a felvitel után 2-3 héttel is szép. A hagyományos körömlakkal ellentétben, amely a felvitel után legideálisabb esetben is maximum 4-5 napig tart, a félig tartós körömlakk sokkal tovább szép marad.

Félig tartós géllakkjaink nagyszerűek, mivel:
- nagyon kevés csiszolást igényelnek, finom pufferrel;
- nem befolyásolják a köröm szilárdságát;
- rendszeres alkalmazásával a körmök állapota jobb lesz, mivel A-vitamint tartalmaz;
- csökken a körmök törésének és hámlásának megjelenése;

Azonban nem szabad túlzásba vinni az alkalmazását!
Ajánlatos nem túlzásba vinni az alkalmazását, és időről időre szünetet tartani. Mint minden tartósan használt terméknek, ennek is lehetnek hátrányai, ezért átlagosan 10 alkalmazás után érdemes szünetet tartani, hogy a körmök regenerálódni kezdjenek.

Milyen hátránya lehet?
Mint mindennek, ennek is van hátránya, az, hogy a félig tartós körömlakk esetében nem tudsz körmeid hosszúságán változtatni, mint a zselével, így csak a normál körömméretre lehet lakkot felvinni.

Hogyan kell elkezdeni?
Bár bonyolultnak tűnhet, egy kis gyakorlással nagyon egyszerű. Először is meg kell tisztítanod a körmöt, a körömágybőröket. Csak miután a körmök tökéletesen tiszták, azután folytasd a kívánt forma megvalósítását.

Vigyél fel alapozó réteget, és hagyd néhány percig száradni a levegőn. E művelet után folytasd az alaplakk felkenését, amely LED lámpával vagy UV lámpával történő szárítást igényel, kb. 2-3 percig. Amikor az alap tökéletesen megszáradt, vigyél fel félig tartós körömlakkot a kívánt árnyalatban. A kívánt árnyalat eléréséhez több réteg körömlakkot is fel lehet vinni. A végén pedig még vigyél fel egy utolsó réteg tömítőanyagot, amely szintén gondos szárítást igényel.

Elmondható, hogy a félig tartós körömlakk egy trend, aminek számos előnye van, különösen a zselés körmökhöz képest. Ha lépést akarsz tartani a divatos trendekkel, akkor az ősz beköszöntével kipróbálhatód a matt árnyalatú, egyszerű körmöket is.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}