Még több kreatív nyári körömdíszítési tipp

Újabb csodás nyári hónap áll előttünk, így újabb körömdíszítési tippekkel készültünk mostanra, amivel biztosan beindítjuk a te fantáziádat is, hogyan varázsolhatsz könnyedén magadnak nyári körömdíszítéseket. Igyekeztünk mindent részletesen összeszedni, hogy neked már tényleg csak a rendelés gombot kelljen majd a végén megnyomnod.
A nyár a pihenés, a nyaralás és az új kapcsolatok évszaka. Használd ki te is az idei nyarat arra, hogy új tájakat és vidékeket fedezel fel és új barátságokra netán új szerelemre lelsz útjaid során. A nyár remek lehetőség arra is, hogy kikapcsolódj és az év hűvösebb időszakában felhalmozott feszültségeket és fáradalmakat kipihend és kicsit rákészülj az előttünk álló télre.

Most újabb kreatív körömdíszítési tippeket hoztunk el nektek, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet, vagy tovább gondolhat és saját elképzeléseit megvalósítva csodás nyári körmök születhetnek.Most két témát fogunk kicsit jobban körbejárni, ami szorosan kapcsolódik a nyárhoz. Az egyik a pillangó motívum, a másik pedig a népszerű rózsa minta. Bár mindkét esetben szükséged lesz néhány segédeszközre, mint Díszítő ecset és Akril festék, de nem kell megijedned, hiszen majd látni fogod te is, hogy milyen könnyedén, apró trükkökkel, hogyan tudod megvalósítani a csodás mintákat.

Vágjunk is bele!
 
A légies és bájos körmök pillangó mintával párosulnak


 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyári körömdíszítésnél mi a ONE step #114-es rózsaszín és a #170-es kék ONE step géllakkokat használtuk fel az ombre-s alap elkészítéséhez. A körömágyhoz közelebbi résznél a rózsaszínt a körömvégeknél pedig a kéket használtuk fel, ügyelve arra, hogy a két szín ecsetjével ne keveredjen a már lefestett rész.
 3. A színátmenetet köttetés előtt Díszítő pontozó segítségével mostuk össze.
 4. UV LED lámpa fénye alatt teljesen megköttettük a réteget.
 5. Azért, hogy a pillangószárnyunk csillámos hatást nyerjen el, egy vékony réteg #454-es MagicTOP géllakkot kentünk fel. Ez csodás csillogást ad majd a te körömdíszítésednek is! Felkenés után ezt a réteget is megköttetjük UV lámpánk fénye alatt.
 6. Jöhet a pillangó szárnyának megfestése. Ehhez fekete és fehér Akril festékre és egy legalább #000-ás Díszítő ecsetre lesz szükséged. A fekete akril festékkel fess három vékony, egyenes vonalat, amelyek egy pontban, a koromszél jobb vagy bal végén találkoznak.
 7. Majd az így keletkezett vonalakat a körömágyhoz közelebb eső résznél kis ívekkel kösd össze. Ezzel meg is van a pillangó szárnyának fő kontúrvonala. Most már csak a körömszéleknél kell fekete akril festékkel kiszínezned a körömdíszítésed.
 8. Most jöhet a fehér Akril festék, amely a fekete alapon aprócska, de szabályos fehér pötty mintákat fog majd nekünk adni. Ezzel is még különlegesebbé varázsolva a pillangó szárny mintánkat. Használhatsz kisebb és nagyobb pöttyöket is, ahogy ízlésed kívánja.
 9. Miután mindegyik kicsi fehér pötty minta a helyére került, várj 1-2 percet, hogy az akril festék teljesen megszáradjon, majd egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselével vond be. Ezt a réteget is UV lámpád fénye alatt köttess meg teljesen.
Látod, nem is volt olyan nagy ördöngösség ez a nyári körömdíszítési tipp. A pillangó szárny mintát kombinálhatod további kreatív megoldásokkal is, hogy a kész körömdíszítésed olyan hatást keltsen, mintha egy igazi pillangó szárnya lebbenne meg minden egyes ujjmozdulatodkor. Használd a fantáziád és alkoss csodás megoldásokat nyári körömdíszítésedhez!
 
A legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető rózsa minta


 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyári körömdíszítésnél mi a ONE step #114-es rózsaszín és a #170-es kék ONE step géllakkokat használtuk fel. Készíts egy rózsaszín alapot körömdíszítésednek a #114-es ONE step géllakk segítségével.
 3. Mielőtt még UV lámpába tennéd és megköttetnéd, vékony Díszítő ecsettel és kevés #114-es ONE step (kék) géllakkal kezd el szabálytalan köríveket festeni. Indulj a körömlemez közepétől és haladj kifelé. Kezd egy kisebb körívvel, majd ahogy haladsz kifelé úgy növeld a körív nagyságát is.
 4. Ecsetedre mindig csak kevés festéket vegyél fel és azt minden egyes ív felkenése után alaposan tisztítsd meg mielőtt újabb kék géllakkot vennél fel rá.
 5. Miután elkészültél és kellő ívet festettél fel, köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
 6. Végül vigyél fel egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit szintén meg kell köttetned.
Tadaa, kész is vagy! Amennyiben neked is bejön az absztrakt ábrázolás, akkor ez a rózsaminta-festés is tutira a kedvenced lesz, és meglátod, hogy amikor már a második vagy a harmadik mintádat fested úgy lesz egyre tökéletesebb és gyorsabban elkészíthető minta!


 
Reméljük, ezúttal is sikerült néhány gondolatot ébresztenünk és inspirációt adunk legújabb nyári körömdíszítéseidhez. Ne feledd, mindig kíváncsian és érdeklődve várjuk a munkáidat, amelyekért cserébe jutalompontokat osztogatunk, hogy még olcsóbban tudj vásárolni nálunk!

Az akciós kínálatunkból pedig bátran szemezgess kedvedre, hiszen az itt bemutatott alapanyagok legtöbb elemét a hónap végéig rendkívül kedvezményesen tudod beszerezni!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}