Lakkzselé (géllakk), műköröm saját készítésű képek feltöltése

Küldje be körmös képet, és vásárolj kedvezményesen!

Ezen az oldalon csak saját készítésű lakkzselével és műkörömmel kapcsolatos képeket tölthetsz fel. A feltöltött és elfogadott képek után pontokat kapsz, amit a webáruházban tudsz levásárolni.

Köröm kép feltöltésMilyen képet töltsél fel?

  • A legfontosabb, hogy saját készítésű kép legyen. Más által készített kép feltöltését nem fogadjuk fel
  • A kép témája csak a www.moonbasanails.hu web áruházban található termékekkel készített körmök, műkörmök lehetnek.
  • Jó minőségű éles képet töltsél fel, mert csak ezt tudjuk elfogadni, csak ezért tudunk pontot adni.
  • A kép felbontása minimum 800 X 600 pixel legyen.


Mire használjuk a beküldött képeket?
Az általad beküldött képeket a weboldalunkon, a facebook oldalunkon, nyomtatott plakáton, albumban és egyéb médiában is felhasználhatjuk. A beküldött képekből olyan anyagokat készítünk, amivel az oldal látogatóinak segítünk, hogy minél szebb körmöt, műkörmöt készíthessenek. Ezáltal Te is egyre több segítséget, képeket találsz más által beküldött képekből. A képnek saját készítésűnek kell lennie, amit feltöltés után a www.moonbasanails.hu oldal szabadon használhat.


Milyen képekért kaphatsz pontokat?
Képfeltöltés után minden kép elbírálás alá kerül, ahol meghatározott szempontok alapján elfogadjuk, vagy elutasítjuk a képet. Az elfogadott képekért pontokat kapsz, amit levásárolhatsz a webáruházunkban.

Az alábbi öt dologra figyelj, hogy minél több pontot kapj a feltöltött képeidért:
1. Szép legyen az elkészített munka
2. Képminőség jó legyen, ne homályos
3. Képméret elég nagy felbontású legyen
4. Leadott, átvett megrendelés legyen a neveden a moonbasanails.hu webáruházban.
5. Témaválasztás: lakkzselével, műkörömömmel, körömnyomdával kapcsolatos a webáruházban beszerezhető anyagokkal.
Képelbírálás ideje
A képeket a lehető legrövidebb idő alatt elbíráljuk és jóváírjuk részedre a képekért kapott pontjaidat.
A képelbírálás ideje maximum 1-10 munkanap lehet.

Elfogadott képek
Minél szebb, jobb minőségű, nagyobb felbontású képet töltöttél fel, annál biztosabb, hogy elfogadásra kerül, és több pontot kapsz érte.

Elutasított képek
Ha olyan képet töltöttél fel, amit nem tudunk használni, akkor sajnos nem tudunk érte pontot sem adni és elutasításra, illetve törlésre kerülnek. Az elutasított képek törlésre kerülnek.


Mennyi pontot kaphatsz a feltöltött képekért?
Minden elfogadott képért a webáruházban levásárolható pontokat is kapsz az alábbiak szerint.

Az elfogadott képek elbírálásra kerülnek és a képek ellenértékeként pontokkal is jutalmaz, melyeket a webáruházunkban levásárolhatsz. A pontbeváltás szabályzatát megtalálhatod itt.


A beküldött képek ellenértékeke 0-5 pont között változhat.

A képfeltöltésért járó pontrendszer az alábbiak szerint alakul:

0 pont: Nem fogadjuk el a képet, mert sajnos sehol nem tudjuk felhasználni. - Nem megfelelő minőségű/felbontású (homályos, nem színhelyes, torz, nem látszik a teljes minta, stb.) - Nem a testfestés témájához tartozó kép - Nem a mi webáruházunkból vásárolt termékekkel készült - Logózott kép - Többször feltöltött kép. Egy mintáról egy képet küldj, egy képet csak egyszer fogadunk el. Fontos! Az elutasított képeket töröljük.

1 pont: Ha a kép, vagy az elkészített minta nem túl jó minőségű vagy kicsi, de fel tudjuk használni a webáruházban a termékek mellett a galériában vagy a facebook oldalon kis képnek.

2 pont: Ha az elkészített minta szép, viszont a kép nem túl jó minőségű vagy kicsi, de fel tudjuk használni a webáruházban a termékek mellett a galériában vagy a facebook oldalon kis képnek.

3 pont: Ha az elkészített minta szép a kép éles, szépek a színei és elég nagy (minimum 1600 x 1200 pixel). Fel tudjuk használni a webáruházban a termékek mellett a galériában a facebook oldalon és akár nyomtatott formában plakátra vagy albumba is.

4 pont: Ha a kép és az elkészített minta is nagyon jó minőségű, gyönyörű munka! A kép éles, szépek a színei nagy felbontású (minimum 2270 x 1700 pixel). Fel tudjuk használni bárhol a weben és nyomtatott formában is.

5 pont: Ha a kép és az elkészített minta is kiváló minőségű profi munka! Nagy (minimum 2810 x 2110 pixel) felbontású. Fel tudjuk használni bárhol a weben és nyomtatott formában is.


Minden kép számít! Ha legalább 1 olyan képet beküldesz, amit elfogadunk és legalább 1 pontot jóváírunk.