Képfeltöltés szabályai

A Felhasználó ezennel nyilatkozza, hogy az általa feltöltött képek saját készítésűek, nem sértenek más szerzői jogokat, valótlan adatokat nem tartalmaznak. A képeken szereplő testfestések a www.moonbasanails.hu webshopjában megvásárolható termékek felhasználásával készültek.

A lakkzselé, géllakk, műköröm és körömnyomdával készült képek weboldalra való feltöltéssel és a szabályzat elfogadásával a Felhasználó hozzájárul, hogy a feltöltött képeket a www.moonbasanails.hu csapata minden egyéb korlátozás nélkül saját promóciós célokra a Felhasználó keresztnevének említésével felhasználja, publikálja (weboldalon, facebook oldalon, nyomtatott plakáton, albumokban, egyéb médiában). A Felhasználó nyilatkozza, hogy a feltöltött képeket más testfestéssel foglalkozó cégnek semmilyen formában nem adja át, vagy osztja meg.

A www.moonbasanails.hu fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználó által feltöltött képeket a saját szempontjai szerint elfogadja, vagy elutasítsa.

Elfogadás szempontjai:

  • Csak saját készítésű, lakkzselé, géllakk, műköröm és körömnyomdával készült, saját fotót fogadunk el, amit a Felhasználó más lakkzselé, géllakk, műköröm és körömnyomdával foglalkozó cégnek semmilyen formában nem ad át, vagy oszt meg.
  • Csak olyan képet tudunk elfogadni, amit a www.moonbasanails.hu web áruházban beszerezhető anyagokkal, kellékekkel lehet elkészíteni.
  • Csak jó minőségű, éles, színhelyes képet fogadunk el, amin szépen látszik a teljes minta.
  • Minimum képméret 800x600 pixel, maximum képméret-korlátozás nincs. Nagy felbontású képet érdemes feltölteni, hogy minél részletesebben látsszon a minta.

Elutasítás szempontjai:

  • Amennyiben a feltöltött képek nem lakkzselé, géllakk, műköröm és körömnyomda témában készültek, nem saját készítésűek, vagy nem a www.moonbasanails.hu web áruházban megvásárolható termékek, kellékek felhasználásával készültek, automatikus elutasításra kerülnek.
     
  • Amennyiben a feltöltött képek nem megfelelő minőségűek: nem éles a kép, kicsi felbontású, túl sötét, vagy túl világos, nem színhelyes, nem látszik jól minden részlete, stb.

Az elfogadott képek elbírálásra kerülnek a fenti szempontrendszer alapján és a www.moonbasanails.hu csapata a képek ellenértékeként pontokkal jutalmazza a Felhasználót, melyeket a webáruházunkban levásárolhat.
Pontbeváltás szabályzata megtalálható itt.

A képfeltöltés pontrendszere

Minden elfogadott képért a webáruházban levásárolható pontokat is kapsz az alábbiak szerint.

A beküldött képek ellenértékeke 0-5 pont között változhat.
A képfeltöltésért járó pontrendszer az alábbiak szerint alakul:

0 pont: Nem fogadjuk el a képet, mert sajnos sehol nem tudjuk felhasználni.
- Nem megfelelő minőségű/felbontású (homályos, nem színhelyes, torz, nem látszik a teljes minta, stb.)
- Nem
lakkzselé, géllakk, műköröm és körömnyomda témájához tartozó kép
- Nem a mi webáruházunkból vásárolt termékekkel készült
- Logózott kép
- Többször feltöltött kép. Egy mintáról egy képet küldj, egy képet csak egyszer fogadunk el.
Fontos! Az elutasított képek törlésre kerülnek.

1 pont: Ha a kép, vagy az elkészített minta nem túl jó minőségű vagy kicsi, de fel tudjuk használni a webáruházban a termékek mellett a galériában vagy a facebook oldalon kis képnek.

2 pont: Ha az elkészített minta szép, viszont a kép nem túl jó minőségű vagy kicsi, de fel tudjuk használni a webáruházban a termékek mellett a galériában vagy a facebook oldalon kis képnek.

3 pont: Ha az elkészített minta szép a kép éles, szépek a színei és elég nagy (minimum 1600 x 1200 pixel). Fel tudjuk használni a web áruházban a termékek mellett a galériában a facebook oldalon és akár nyomtatott formában plakátra vagy albumba is.

4 pont: Ha a kép és az elkészített minta is nagyon jó minőségű, gyönyörű munka! A kép éles, szépek a színei nagy felbontású (minimum 2270 x 1700 pixel). Fel tudjuk használni bárhol a weben és nyomtatott formában is.

5 pont: Ha a kép és az elkészített minta is kiváló minőségű profi munka! Nagy (minimum 2810 x 2110 pixel) felbontású. Fel tudjuk használni bárhol a weben és nyomtatott formában is.

Minden kép számít! Ha legalább 1 olyan képet beküldesz, amit elfogadunk és legalább 1 pontot jóváírunk.

A www.moonbasanails.hu aktuális eseményekre készülve (Halloween, Karácsony, Húsvét, stb) akciókat hirdethet, melyeket a https://www.moonbasanails.hu/kepfeltolo.html oldalon publikál. Az aktuális eseményekhez kapcsolódó képek feltöltéséért dupla pontokkal jutalmazzuk a Felhasználókat előzetes értesítés után.

Feltöltés után a lehető legrövidebb időn belül (max. 1-10 munkanap) kerülnek a képek elbírálásra és értékelésre, aminek eredményéről egy visszaigazoló e-mail-t küldünk. Fontos, hogy ugyanazokat az adatokat (név, e-mail cím) adja meg a Felhasználó, amivel regisztrált a webáruházba, mert csak így tudjuk jóváírni a képfeltöltésért járó pontokat.

A www.moonbasanails.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Képfeltöltési szabályzatot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa.

A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.