Tavaszi körömdíszítések

Tavaszi körömdíszítésekből sosem lehet elég, hiszen ez az egyik legszebb és legintenzívebb évszak a divatban. A természet is éledezik, végre a téli szürke és a sterilhatású fehér után megjelennek a szebbnél szebb színek a környezetünkben. Most összeszedtünk néhány igazán tavaszi körömdíszítést, amit akár Te is bátran kipróbálhatsz idén magadon.
Tavaszi körömdíszítések posztunkban igyekeztünk összeszedni néhány olyan tippet, ami a legtöbbek számára adhat hasznos tippeket, ötleteket és inspirációt. És ha még el is készíted magadnak legújabb tavaszi körömdíszítésed, attól csak még jobban fogod várni a közeledő tavaszt.
 
Minimalista virág artista

Mint a korábbi években, úgy idén is népszerű a filigrán virágos díszítés. Ez a stílus elsősorban azoknak kedvez, akik egyébként is szívesen alkalmaznak nude színeket és minimál dekorációt körömdíszítésükön. Nekik elsősorban a hóvirág, a sáfrány vagy éppen a nárcisz – mint tavaszi körömdíszítés ajánlott.  A lényeg, hogy az alkotás nagyon vékonyka vonalakra alapozott bimbókból és minimális színezéssel készüljön.


 
A kelet varázsa nyugaton

Kinek ne élne a fejében a kép a tavaszi cseresznyefa virágzásról, ahol a középmagas kis fák ágai szinte rogyadoznak a szebbnél szebb fehér-rózsaszín virágoktól, amelyek a tavaszi lágy szellőben romantikusan szállnak alá? Ezt az érzést is megjelenítheted akár tavaszi körömdíszítéseden, amit szintén vékony vonalakkal dolgozva vagy akár flittereket és glittereket is felhasználhatsz kreatívan a cseresznyefa virágainak megjelenítéséhez.


 
Színek kavalkádja a tavaszi zsongásban

Oké, a fenti két tavaszi körömdíszítéssel ellentétben a mostani egy merőben új irány, amellyel már igazán feltűnő és a sorból kirívó körömdíszítést alkothatsz magadnak. Imádod a színeket, színes egyéniség vagy? Netán szeretsz felnőtt színezőkkel is foglalkozni él élvezed a kreatív alkotói tevékenységeket? Akkor ez a te legjobb tavaszi körömdíszítési stílusod!


 
Pasztell színek – az örök tavaszi klasszikus

A tavasz a nyár előfutára, amikoris a neon- és élénk színek dominálnak. A tavasz az enyhe átmenet a szürke télből az igazán élénk nyárba. Éppen ezért már évtizedek óta a pasztell színek alkalmazása a legjobban bevált formula erre az évszakra. Kellemes megjelenést kölcsönözhetsz te is tavaszi körömdíszítésednek ha pasztell színekkel dolgozol. Megtalálod a tökéletes harmóniát a színek között, ami nem csak elegáns, de rendkívül szép végeredményt ad majd.


 
Merj újító és más lenni!

Barátnőid, kollégáid még mindig hópelyhekkel és fehér-szürke színekkel nyomulnak megjelenésükben? Előzd be őket és mutasd meg: te igenis előttük jársz. Ne a divat után kullogj, diktáld te a divatot! Így lazán és könnyedén inthetsz be riválisaidnak és nem kedvelt, idegesítő kollégáidnak: „Hahó, én már a jövőben járok, míg te csak a múltban vergődsz, kisanyám!”


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}