Rubinvörös és ezüst csábítás az ünnepekre

Te hogyan használnád ezt a két gyönyörű színt?

Mostmár igazán közel járunk az ünnepek beköszöntéhez, és ez remek alkalom arra, hogy végre egy kicsit pihenjünk és a kényszeres otthonlét ne csak munkából és rohanásból, hanem egy is relaxációból épüljön fel. Remek időszak ez a tanulásra, kreatívkodásra, egyszóval az aktív pihenésre is, de a semmittevés is igazán mindenkinek kijár egy ilyen kemény év után! Ha lehet egy jó tanácsunk, ne töltsd az egész napodat a konyhában, kivéve, ha ez a szórakozás számodra!

 

Ne most akarj mindent megváltoztatni, inkább éld meg a pillanatot és becsüld meg ezt a kis lazítós ünnepi időszakot, hiszen jövőre újra kihívásokat állít eléd az élet! Lehet, hogy a nagy bulik idén elmaradnak, azonban éppen ezért érdemes a külsődre, a megjelenésedre is odafigyelni egy kicsit jobban, és hidd el egy csinos ruhában, jó színválasztással teljesen másképp érzed majd magad, mint mackóban! Az év végi hajrában figyelj arra, hogy december 22, kedd délelőtt 11 óra előtt add le a rendeléseidet, ha szeretnéd, hogy a fenyőfa alatt már ottlegyenek nálad!


Zseniális karácsonyi kompozíciók!

Na most akkor elő a vadító vörössel és a csillogással! Elő a kristályokkal és a tündéri hópihékkel is! Indulhat egy igazi fergeteges karácsonyi manikűr túra! Ha ügyfeleid számára szeretnéd a legtöbb örömet szerezni a manikűr és pedikűrcsodákkal, akkor szintén figyelj a rendelési időszakokra, hiszen így biztosíthatod be magad a két ünnep között is jellemző, szilveszteri hajrá előtt! Nálatok mik a legkelendőbb minták, fazonok?


Oszd meg velünk is az idei kedvenceidet!

Ha vannak kedvenc alkotásaid, oszd meg velünk a Facebookon is, hadd gyönyörködjünk bennük mindannyian. Most két igazán klasszikus karácsonyi színt hoztunk a hónap színei között. Ha nincs jobb ötleted, ezt a párost bármikor bevetheted! Most ráadásul 24% kedvezménnyel bíztatunk a kipróbálásukra. Természetesen az ezüst helyett aranyat is használhatsz, vagy akár az arany-ezüst kombót is bevetheted, csak figyelj oda, hogy egy visszafogottabb alap is kiegészítse a csillogást, nehogy diszkógömb hatás legyen a meghittségből.


Vesd be a kéket is még így év vége előtt!

Ha valaki esetleg kifejezetten figyelt volna idén, hogy a klasszikus kék, mint az év trendszíne sokat szerepeljen a palettáján, akkor még most is kihasználhatja ezt az elegáns árnyalatot egy kis ünnepi díszítéssel megspékelve!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}