Divatos őszi-téli manikűr 2022-ben, trendekkel alátámasztva

Milyen manikűrtrendek lesznek aktuálisak ősszel és télen, érdemes-e megújítanom a lakkpalettámat? Mindenről részletesen fogunk beszélni!

A divatos őszi-téli megjelenés nem lehet teljes olyan kötelező részletek nélkül, mint a haj, a smink és természetesen a manikűr. A körömművészet már régóta magától értetődővé vált, és a dizájn nélküli körmöket egyre inkább a nem megfelelő ápoltság jelének tekintik. Lássuk, hogy mi hódít 2022-ben az őszi-téli időszakban.
 

1. Ellenállhatatlan piros lakk
A körömdíszítésben ismét a gazdag vörös árnyalatú lakk divatja dominál. A fényes árnyalat már nem tekinthető provokatívnak és vulgárisnak, éppen ellenkezőleg, a vörös manikűr hihetetlenül elegáns és nemes.
A szakemberek szinte a teljes vörös paletta használatát javasolják, az arisztokratikus pirostól a gazdag vörösig. Monokróm manikűrtrendben ékszerek nélkül, vagy a gyűrűsujjon több kővel díszített gyűrűvel viselve is elegáns. A piros manikűr így 2022-ben is nagyon kedvelt.
 

2. Modern őszi-téli manikűr sötét színekben
Az őszi-téli manikűr pontosan ellentéte a korábbi hideg évszakok körmeinek, amikor a stylistok a szürke tájak változatossá tételére világos és gazdag minták viselését javasolták. Ebben a szezonban a körömmesterek úgy döntöttek, hogy visszatérnek az őszi-téli manikűrökkel kapcsolatos klasszikus elképzelésekhez, és a körmöket fekete lakkokkal és természetközeli árnyalatokkal díszítik.
 

3. Klasszikus körömdísz meztelen tónusokkal
Nude – a modern divatőrültek varázspálcája. Mi lehetne egyszerűbb és tömörebb, mint a megnyugtató, elegáns színekben pompázó körömdíszítés. A kék és rózsaszín színű tavaszi-nyári modellek helyett inkább a hamvas, bézs és olíva őszi tónusai jelentek meg. A hagyományos pasztell árnyalatok nem mennek ki a divatból, mint például amilyen az elefántcsontszín.
 

4. Eredeti őszi és téli manikűr nyomatok
A virágmintákat és geometriai nyomatokat eredeti, jelentéssel bíró minták váltották fel. Trendben vannak a kígyóbőr, leopárd mancsok, kontrasztos kockák, amelyek minden ujjra kiterjednek.
 

5. Divatos fémes manikűr, az őszi-téli szezon kedvencei
Ezüst, arany és bronz – kétségtelenül a legjobb választás az őszi-téli manikűrhöz. Fémhatású képek uralják a divat kifutóit, utalva az „űr” témájára és a futurisztikus stílusra.
A klasszikus monoton metál manikűr mellett ősszel és télen a hihetetlenül látványos kékeszöld holografikus bevonatok, a zafír és a csillogó olíva árnyalatok is népszerűek lesznek.


 

6. Francia és Holdmanikűr: a körömtrendek állandó vezetői
A szokásos dolgok feladása meglehetősen nehéz, így a tervezők nem zárják ki a klasszikus francia és hold manikűr népszerűségét. Minden új szezonban csak a körömdíszítés részletei változnak.
Mind a normál, mind a fordított francia rózsaszín és fehér színben releváns marad ősszel és télen is.
 

7. Elegáns őszi-téli manikűr kövekkel és strasszokkal
Senkit nem fogsz meglepni, ha kövekkel díszíted a manikűröd, hiszen ezek már hagyományosnak számítanak a körmök díszítése terén. Ebben a szezonban egy teljesen új trendet mutattak be, amely sok divatos nőt vonzott. Nagy méretű, kúpos kövekről beszélünk, amelyeket speciális ragasztóval rögzítenek a körmökre.
 

8. Rövid manikűr az őszi téli időszakra
A rövid körmök különösen fontosak ősszel és télen. Ebben a hosszúságban a sötét és fényes lakkok nagyon előnyösek. A különböző textúrák kiemelik a köröm szépségét, ápolt megjelenést kölcsönözve nekik.
 

A rövid körmök népszerű árnyalatai a lila, púderrózsaszín, antracit, szürke-lila. A hűvös évszakokban a sötét manikűr kamifubukival is jól néz ki.


Az ősz-tél rengeteg arisztokratikus nemes árnyalatot és műkörmös ötletet adott nekünk, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy körmeid szépek és trendik legyenek. Használd ezeket a színeket és mintákat a felülmúlhatatlan őszi-téli manikűr elkészítéséhez.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}