Milyen manikűr illik a Bikákhoz?

Horoszkópos cikksorozatunk következő állomásához érkeztünk. Most a Bikákat köszöntjük, végigvesszük, milyen jellemző tulajdonságaik vannak és ahhoz is adunk pár tippet, milyen körömdíszítés lesz a nekik megfelelő. Egy biztos: a luxusdolgokért teljesen odavannak.

Mi jellemzi a Bikákat?

Amikor a Nap a második csillagjegyben jár, a Bikák ünneplik születésnapjukat. Az április 20-a és május 21-e között született emberek sorolhatók ide, akik minden bizonnyal szeretik a szép és igényes dolgokat. Az ő uralkodó bolygójuk ugyanis a Vénusz, a szépség istennője a római mitológiában – görög megfelelője Aphrodité, a szerelem istennője.


Ebből következik, hogy a Bikák számára rendkívül fontos a kényelem, a földi javak birtoklása és a nyugalom. Mivel földies jegyről van szó, a biztonság számukra elsődleges. Mindez azonban azzal is jár, hogy nagyon kimértek, óvatosak, nem szeretik a hirtelen bekövetkező változásokat.

Pozitív tulajdonságaik közé tartozik, hogy nagy önuralommal rendelkeznek, nehéz őket felbosszantani. Általában realista módon gondolkodnak, elérhető célokat tűznek ki maguk elé. Mivel szeretik a kényelmet és a harmóniát, mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt megteremtsék: kitartóak és állhatatosak.

Szeretteikre is nagy figyelmet fordítanak, a család számukra elsődleges. Egy Bika nehezen mozdul ki, szívesebben tölti idejét a négy fal között, szeret olvasni, kedveli a művészeteket. A visszafogottságuk gyakran a körömdíszítés terén is megmutatkozik.

 

Körömdíszítés Bika módra

Mivel a Bika kevésbé szereti a változatosságot és az újításokat, előfordulhat, hogy minden alkalommal ugyanolyan körmöt készít vagy készíttet magának. Nehezen lép ki a komfortzónájából, tehát az extravagáns körömdíszítést nem neki találták ki.

Formák és színek tekintetében is ragaszkodik a megszokotthoz, esetleg egy-egy apró strasszkővel vagy gyönggyel teheted egyedivé a manikűrjét, mert ez a luxust jelképezi számára. A hosszú, hegyes körmöket nem annyira kedveli, a praktikusságot helyezi előtérbe.

Színek tekintetében sem bevállalós, kerüli az élénk, túl rikító árnyalatokat. A Bikához remekül illenek a következő színek: zöld, barna, narancs, bordó, de a szolid elegancia híveként a fehér lakkot is szívesen alkalmazza.


 

Mivel a Bika föld elemű jegy és tavasszal ünnepli születésnapját, természetes, hogy a virágmotívumokkal el lehet őt varázsolni. Ha még nincs körömmatricád, szerezz be egyet kínálatunkból, hogy Bika jegyű vendégedet meglephesd vele. Érdemes a 3D-s körömmatricák között szétnézned, mert ezek különleges, mégis visszafogott díszítést tesznek lehetővé.

 

Géllakk szett Bikáknak

Lássuk, a Bikák számára milyen egyedi csomagot állítottunk össze! Horoszkóp géllakk szettjeinket elérheted a Szettek kategóriában, ahol kedvező feltételekkel tudod megrendelni a lakkokat.

A Bika egyik szerencseszíne a zöld, ezért a 4 ml-es 3step géllakkok közül az alábbi darabokat válogattuk össze számukra:

 

A géllakkokat egymással kombinálva igazi „bikás” manikűr készíthető, amely kifejezi a jegy szülötteinek egyik fő jellemzőjét: a természetszeretetet. A zöld a szívcsakra színe is, a nyugalmat, békességet köthetjük hozzá, ami szintén fontos a Bikák számára. 

Inspirálódj galériánkból!

A zöld színt nem mindig könnyű viselni, hiszen kevés olyan öltözet van, amelyhez illik ez az árnyalat, általában ritkán is választják az emberek. Egy Bikához azonban remekül társítható, mert egyszerű, de mégis esztétikus, harmonikus körömdíszek készülhetnek a világos- és sötétzöld lakkok felhasználásával.


Ha nincs ötleted, milyen köröm is lenne megfelelő a Bika vendégednek, nézz szét a galériánkban! Itt sokféle hasznosítható mintát találsz, amelyet te is könnyűszerrel elkészthetsz.

A Bikák szeretik a kreatív megoldásokat is, csak arra figyelj, hogyha konkrét elképzeléssel érkeznek hozzád, akkor azt valósítsd meg! Mivel kissé makacsak, nem fogják hagyni, hogy te dönts helyettük.

A Moonbasanails kiváló termékeivel viszont minden igényüket kielégítheted, a legszebb körömdíszítést készítheted el számukra. Nézz szét kínálatunkban!

 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}