Gyakorolnál? Ezek a leghasznosabb műköröm kiegészítők gyakorláshoz!

A műkörömépítéssel foglalkozókat sokan csodálják. Elsősorban azért néznek fel rájuk, mert képesek gyönyörű íveket rajzolni, apró, kis mintákkal díszíteni a körmöket. Ezek létrehozásához azonban nagyfokú fegyelem és koncentráció szükséges, nem beszélve a kiváló kézügyességről és esztétikai érzékről. Bárki tökéletesítheti tudását a gyakorláshoz használt műköröm kiegészítőkkel. Nézzük, melyek ezek!
Gyakorlóujj körömdíszítéshez

Az első dolog, amelyet figyelmedbe ajánlunk, az a gyakorlóujj, amely körömmel és köröm nélkül is kapható kínálatunkban. Ennek segítségével felkészülhetsz a következő körömdísz elkészítésére, kipróbálhatod az egyes lakkokat, megnézheted, milyen árnyalatúak, mit milyen színnel érdemes kombinálni.

Sokan használják arra a gyakorlóujjat, hogy tapasztalatot szerezzenek a lakkozásban, illetve egy-egy nehezebben elkészíthető mintát megalkossanak anélkül, hogy megkockáztatnák ügyfeleik vagy akár a saját elégedetlenségüket. Ha számodra is fontos, hogy a vendégeid mindig elégedetten távozzanak, akkor érdemes nekiállni gyakorolni.

A gyakorlóujj például kiválóan alkalmas egy hosszabb köröm mintázatának elkészítésére, a reszelés és a C-ív kialakítására, de akár extravagáns műkörmöt is létrehozhatsz így.

A kész alkotást ki is teheted a szalonodban, megmutathatod vendégeidnek. Szolgálhat referenciaként, lefényképezheted és megoszthatod a közösségi média felületeiden. Bizonyára sokan fogják értékelni, hogy szabadidődet is arra használod, hogy tudásodat tökéletesítsd.

A Moonbasanails oldalára is feltöltheted a gyakorlóujjról készült fotót, ráadásul jutalompontot kaphatsz érte, amelyet a következő vásárlásodnál felhasználhatsz.

 

Asztalra rögzíthető profi gyakorlókéz

A gyakorlóujjakon kívül gyakorlókezet is találsz nálunk. Az asztalra rögzíthető profi gyakorlókéz azért nagyon hasznos, mert ugyanúgy hajlítható, mint az emberi kéz, ezáltal könnyű vele dolgozni.

A kézhez tipek is járnak, melyek cserélhetők. Neked nincs más dolgod, mint az asztalhoz rögzíteni az eszközt, felpattintani az ujjakra a tipeket és kilakkozni őket. Nagyszerű lehetőség ez gyakorlásra, hiszen minden ujjhoz más-más technika tartozik, egy kisujj díszítéséhez másképpen kell hozzáfogni, mint a mutatóujjéhoz.

Ha profi műkörmössé szeretnél válni, akkor érdemes naponta egy-két mintát elkészíteni. Mire mind elkészül, fejlettebb lesz a koncentráló képességed és az önbizalmad is nőhet, amiért ilyen kitartóan dolgoztál.

A csomagban 100 darab körömvég található, de ha ez nem lenne elég, akkor tudsz rendelni póttipeket is. Ne felejts el nail tip tároló dobozt sem kérni, mert ebben a felhasználásig tudod tárolni a sima és a már mintázott tipeket is.Hasznos kellékek kezdőknek és haladóknak is

Van még néhány hasznos kellék, amelyet kezdőként mindenképpen érdemes beszerezned, de haladók is nagy hasznát vehetik. Ezeket a kiegészítőket bármikor bevetheted a gyakorlás során és mikor arra kerül a sor, élesben már profi módon tudsz velük bánni.

Nagyon praktikus kellék például az ujjvédő szalag, amelyet többféle színben is beszerezhetsz nálunk. A vendég ujjait is védheted azzal, hogy leragasztod azokat a helyeket, amelyeket nem akarsz megsérteni, de saját körmeidet is óvhatod így. A kéz ujjainak védelmére antisztatikus gumit is használhatsz, ez is kapható kínálatunkban.

A másik hasznos találmány a lakkjavító ceruza. Ez a legalkalmasabb eszköz a körömbőrre került körömlakk eltávolításához. A hegye cserélhető, de külön rendelhető 10 darabos lakkjavító póthegy is. A jó nedvszívóképességgel rendelkező ceruzavéget rá kell illeszteni az elfolyt körömlakkra, így egykettőre javítható vele a szépséghiba.

A különböző körömformák megalkotásához bátran használd a gyakorlólap körömépítéshez termékünket! Helyezd az asztalra a lapot, építsd meg a kívánt formát a választott műköröm alapanyaggal, majd egyszerűen pattintsd le a felületről.


A gyakorlólapot később is felhasználhatod, hiszen csak egy alkoholos kendővel kell áttörölni a felületét, a tisztítást követően újra gyakorolhatod a körömépítést a segítségével. Nézz szét a Műköröm kiegészítők kategóriában, mert számos hasznos dolgot találsz gyakorláshoz és munkához is.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}