Géll lakk minták

Te is gondolkodtál már rajta mivel dobhatnád fel gél lakkos körömdíszítésed? Nem tudsz választani a számtalan strassz, akrilmatrica és szegecs közül? Akkor most bemutatjuk a legnépszerűbb körömdíszítési mintákat és technikákat, amikkel tuti nem foghatsz mellé!Egyre több és több lehetőség áll rendelkezésedre, hogy gél lakkos körmeidet feldíszítsd. Ha elvesztél a díszítőkellékek tengerében és már nem tudod, hogy mit válassz, akkor olvasd el az alábbi lehetőségeket.

Akrilmatricás virágzásAz egyik legjobb választás az akril hatású matrica, amivel pár perc alatt feldobhatod gél lakkos körömdíszítésed. A moonbasanails.hu webáruházban válogathatsz virág-, rózsa-, és állatminták, népimotívumok és ünnepeknek megfelelő húsvéti és karácsonyi minták közül. A tavasz és a közelgő nyár hangulatához a virágos gél lakk minták passzolnak a legjobban.  Körömolló segítségével vágd körbe a kiválasztott mintát, pár pillanatra mártsd vízbe, hagyd egy kicsit száradni és máris könnyedén leszedheted a mintát.

Ennél jobban szeretnéd kiélni kreativitásodat? Akkor ragadj díszítő ecsetet és akril festéket! Gél lakkos körömdíszítésedet egyedi virágmintákkal is feldobhatod. Természetesen ez hosszabb ideig fog tartani, mint az akril matrica felhelyezése, és precízebb mozdulatokat is igényel. Ha úgy érzed az akril matrica túl egyszerű választás a számodra, de az akril minta túl bonyolult, akkor neked való a díszítő zselé! A díszítő zselével egyedi díszítéseket alkothatsz, ám UV fényre köt meg, így nem kell aggódnod attól, hogy a végleges minta kialakítása előtt megkötne körmeiden, így nem kell versenyt futnod-festened- az idővel.

Pöttyözd be körömdíszítésedSzerencsére a retro pötty minta soha nem megy ki a divatból, ami jó hír, mert ennél egyszerűbben elkészíthető gél lakk mintákról nem is álmodhatnánk. Ráadásul ebben még nagyobb segítségedre vannak a Moyra mini pontozó lakkjai. Segítségükkel könnyedén elkészülhetnek a pöttyös álom körömdíszítések.

Ha az egyik kedvenc gél lakkodból szeretnél pontokat rajzolni az sem akadály, plex tű segítségével könnyedén megvalósíthatod. A plex tűt húzd végig a gél lakk ecsetjén és már indulhat is a pontozás.

Csillogásból sosem elégNem csak fényesek lehetnek körmeid a gél lakknak köszönhetően, de még szikrázóbbá teheted kristály strasszkövek segítségével. A strasszkövek elhelyezése teljesen a fantáziádra van bízva. Felhelyezhetsz egyetlen egyet egy minta közepére, beboríthatod teljesen egy körmöd felületét vele, vagy csak pár darabot is tehetsz a körömágyadhoz.

Húzz egy réteg fényzselét a körmeidre, de ne köttesd meg! Ebbe helyezd bele a kristály strasszköveket, a fényzselé réteg fogja biztosítani a tapadásukat. A teljes tapadás érdekében húzz körmeidre a strasszok felhelyezése után is egy réteget, de úgy, hogy a strasszkövekre ne kerüljön belőle, mert el fogják veszíteni kristályos ragyogásukat!

Szegecsekkel az extrém gél lakk megjelenésértEddig egyik körömdíszítési mód sem jött be? Jobban szereted a fémes csillogást és a virágminták sem vesznek le a lábadról. Akkor mutatunk neked egy olyan gél lakkos körömdíszítést, ami tuti elnyeri a tetszésed.  Egy szót mondunk: szegecs. A szegecs nem csak farmerkabátodon és bőrdzsekiden mutat jól, hanem a körmeiden is ott a helyük!

Ha elkészítetted a gél lakkos körmeidet, akkor a strasszkő felhelyezéséhez hasonló módon tedd fel a szegecseket is. Egy kis fényzselébe helyezd bele a szegecseket. Ha szeretnél még egy kis csavart vinni gél lakkos körömdíszítésedbe, akkor még a szegecsek felhelyezése előtt mattítsd mattító fedőlakkal körmeid felszínét, majd a körmök végén alakíts ki sablon segítségével francia manikűr véget, ami viszont fényes marad!

Válogass a gél lakk minták és körömdíszítési lehetőségek közül kedvedre és találd meg az egyéniségedhez legjobban passzoló díszítési lehetőséget! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}