Karácsonyi ünnepi varázslat: egy köszönet és kívánság tőlünk neked

Ahogy a hópelyhek lebegnek az égen, úgy köszönt ránk az év legvarázslatosabb időszaka: a karácsony. Ebben a pillanatban talán már Te is az utolsó simításokat végzed, hogy tökéletes legyen a nagy nap. Vagy talán csak hátradőlsz, és élvezed a pillanat békéjét és nyugalmát.

Ez a karácsony különleges. Visszatértünk a megszokott ünnepi forgatagba, ahol nincs több korlátozás és a világ minden táján, akár a Bahamákon is, szabadon ünnepelhetünk. Minden évben törekszünk arra, hogy az előző karácsonynál szebbet, meghittebbet teremtsünk, de tudjuk, hogy nem a nagy ajándékokban, hanem a szeretet apró gesztusaiban, a közösen töltött időben rejlik az igazi varázslat.

Most csak néhány percet szeretnénk kérni Tőled, hogy szívünkből köszönjük meg az egész éves hűségedet, lelkesedésedet és támogatásodat. Reméljük, hogy sikerült és a jövőben is sikerülni fog elégedett ügyfelünknek tudni Téged.

Idén számtalan körömdíszítés és újdonság talált otthonra a polcainkról a Ti otthonaitokban. Minden egyes termékért, amit elkészítettünk, szívvel-lélekkel dolgoztunk, és reméljük, hogy a jövőben is folytathatjuk ezt a munkát – érted, értetek.

Most pedig nem húzzuk tovább az időt. Kívánunk Neked egy csodálatos, meghitt karácsonyt, amely minden elképzelésedet felülmúlja. Legyen az ünneped tele szeretettel, örömmel és természetesen gyönyörű körömdíszítésekkel. Boldog új évet kívánunk, tele reménnyel, boldogsággal és új lehetőségekkel!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}