Hogyan hangold manikűröd a meleg időszakra? 2022-es körömdivat nyomában!

Tavasz beköszöntével minden kiszínesedik és felfrissül, beleértve a körmeidet is! Mert a tavasz, nemcsak a változást és az új élet reményét hozza el, hanem tele van csodálatos színekkel. Ez a kezdet szimbóluma! A 2022-es tavaszi-nyári szezon körmei egyszerre kreatívak és elbűvölőek, ugyanakkor kifinomultak és tele vannak meglepő részletekkel.

Minden nő szereti a szép, ápolt körmöket, és a tavasz tökéletes alkalom arra, hogy kipróbálj egy új, akár a szokásostól eltérő manikűrt. Ez az idei évben különösen könnyű feladat, hiszen a tavaszi körmök a fluoreszkáló színektől, a virágmintákon át, egészen az állatmintákig terjednek. Bár a díszítéseket és motívumokat gyakran a szezonális trendek diktálják, ne félj kibontakoztatni a személyes ízlésedet és kreativitásodat!


 

Íme néhány ötlet a tökéletes körmökhöz az új szezonban!

Ha te is szeretnél egy álomszép és tartós manikűrt, akár saját magadnak, akár klienseid számára nálunk megtalálod a tökéletes hozzávalókat, inspirációkkal ellátva, felfedezve a 2022-es tavaszi-nyári manikűr trendeket.
 

Az év színének győztese: Very Peri!

A Pantone 2022-es színe, a Very Peri, amelynek különlegessége, hogy a kéket egy picike pirossal keverte össze, hogy egy meglepően meleg tónusú kéket kapjon, ami a friss kezdet üzenetét hordozza magában. A szín kiválasztására nagy hatással volt a járványból való kilábalás vágya, és a környezetszennyezéssel kapcsolatos aggodalmakra való felhívás.

Ez az árnyalat különösen alkalmas világos bőrű, hűvös alaptónusú emberek számára. De akár francia manikűrhöz, akár körömdíszítéshez, vagy géllakozásra használod, az eredmény valóban lenyűgöző és nem mindennapi életérzést kölcsönöz, ami az innováció és az új kezdetét hordozza magában.
 

Körmök a világos minden árnyalatában, avagy a nude hatás

Egy másik nagy klasszikus, az úgynevezett nude körmök továbbra is a trendi lista élén állnak, annyi különbséggel, hogy idén, ezek a szolid színek inkább hajlanak a karamellás árnyalatokra.
De választékában nemcsak a bézs- hanem a lila és a barack árnyalatai, valamint a természetes fehér és rózsaszín is megtalálható.
A rendkívül kifinomult színvilág minden körömformához és gyakorlatilag bármilyen hétköznapi vagy különleges eseményhez illik. Idén tavasszal mégis ez az árnyalat különösen matt változatban lesz jelen.
 

Egy kis extra: krokodilbőr hatás a körmeiden

A 2022-es év az egyszerűség mellett egy határozottan eredeti, és elsőre meglepő kompozíciót is feltett a dobogóra. A manapság oly népszerű „krokodil hatású” körmök is nagyon népszerűek, a teljes vagy csak a hegyeken, és a francia manikűr változatában.

Összegezve a pasztellszínek és a virágos díszítések alapvetően idén tavasszal is megerősítik a domináns trendet: némi variációval azonban. A színek, amelyekből alkothatsz, sokfélék és szuper kényelmesek!

A kék minden árnyalata a klasszikus pasztellszínek mellett az idei tavasz a kék színében fog pompázni. Ez a merész, mégis elegáns szín ismét reflektorfénybe kerül, minden árnyalatban.

Az állatminták is megerősítik az idei tavasz divatirányzatát: legyen az pöttyös, tigris, zebra vagy piton, a glam-rock hatás biztos. Ami a körömdivatot illeti, az állatosabb trend nagyon népszerű lesz, különösen a vidám és színes popos változatban.

Te kiválasztottad már, hogy melyik trend illik leginkább hozzád? Egy tipp: inspirálódj és próbáld ki mindet!

Bármire is vágysz, hosszú vagy rövid körmökre, francia vagy festettre, merész vagy egyszerű kombinációkra, webáruházunkban megtalálód a hozzá való kiegészítőket.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}