Újabb ünnep közeledik: szerezd be húsvéti géllakk szettünket!

A karácsonyi géllakk megléte is fontos, de most szerezz be egy húsvéti géllakk készletet is, hiszen ez a tavaszi ünnep is legalább olyan jelentős, mint a téli. Biztosan sokan fognak kérni nyuszis, tojásos, bárányos, virágos díszítést a körmeikre, legyél tehát felkészült! Cikkünkben hasznos tippeket kaphatsz a minták kiválasztásához!

A húsvét jelentősége

A karácsony után a húsvét az egyik legnagyobb ünnep hazánkban, ezt sokan pihenéssel töltik. Vannak, akik elutaznak egy wellnesshétvégére, mások ilyenkor találkoznak rokonaikkal, ismerőseikkel, éppen ezért fontosnak tartják, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák.

A műkörmös szalonok forgalma az ünnep előtt jelentősen megnő, készülj fel te is a vendégek hadára! Kínálatunkban számos hasznos eszköz rendelkezésre áll: géllakkok, műkörömépítő zselék, porcelánok, UV-LED lámpák és természetesen körömdíszítő kellékek is.

A különleges ajánlatunk számodra a húsvéti géllakk szett, amelyet kedvezményes áron rendelhetsz meg tőlünk. Nézzük, mit tartalmaz a készlet!


 

A húsvéti géllakk szett tartalma

Ebben a csomagban négy darab 3Step géllakkot találsz pasztelles árnyalatban. Segítségükkel nagyon könnyen elkészíthető egy divatos húsvéti manikűr. Az egyik termék apró fekete pöttyös, így igazán ünnepi hangulatot áraszt.

A négy termék a következő:

Ezek a visszafogott színek nemcsak esztétikus hatást keltenek, hanem nagyon divatosak is, teljes mértékben alkalmazkodnak az tavasz témaköréhez. Nem kell feltétlenül csillogó-villogó, hivalkodó körömlakkot felkenni egy húsvéti ünnepségre, családi látogatásra, mégis megadhatjuk az ünnep iránti tiszteletet.
 

Hogyan használd a húsvéti géllakkokat?

Ezek a 3Step termékek is UV-fényre kötnek, így mindenképp be kell szerezni hozzájuk egy jó UV-LED lámpát: ezt is megtalálod a kínálatunkban.

A szokásos módon készítsd elő a körömlemezt: told fel a bőrt majd bolyhosíts, polírozz és végül portalaníts! Használj Nail prepet, mert ezzel zsírtalanítod a körmöket. A tapadást fokozd leoldható bonderrel, ez csak UV-lámpa alatt köt meg. Ha ezzel megvagy, vidd fel az első réteg géllakkot a körmökre. Mindegy, melyik színt választod, de jó, ha előre már megtervezed, melyikre milyen minta kerül.

Minden egyes réteget köttess meg a lámpa alatt! Ha valamit elrontottál, akkor narancsfa pálcával könnyen tudsz korrigálni. Az utolsó réteg felvitele után díszítsd a körmöket a vendég igényei szerint. Ha körömnyomdát is használsz majd, akkor fixálni kell előtte a géllakkot. Az utolsó lépés minden esetben a fixálásmentes, leoldható fényzselé felvitele legyen!
 

Milyen mintát készíts a körmökre?

A húsvéti géllakk akkor lesz mutatós, ha valamilyen jellemző mintát készítesz a felületére. Az ünnep leggyakoribb jelképei a következők: nyuszi, csibe, tojás, barka, aranyeső, tulipán, nárcisz, további színes virágok, bárány, a hímes tojásokon is fellelhető absztrakt minták, de divat a pöttyös köröm is tavasszal.

Mindenképp pasztellszínekkel dolgozz, és ne vigyél túlzásba semmit. A kereszténység szempontjából a húsvét Jézus halálának, majd pedig feltámadásának az ünnepe, itt a visszafogottabb színek dominálnak.

Nézz körül a körömdíszítés kategóriánkban, válasz hasznos kiegészítőket, például körömnyomdát, akril hatású virágmatricákat, esetleg félkör gyöngyöt.


Ezeket nem csak géllakkhoz, hanem zselés műkörömhöz és körömlakkhoz is felhasználhatod. A művelethez szükséged lehet a már említett narancsfa pálcára, esetleg egy stresszkőfelszedő ceruzára.
 

Inspirálódj honlapunkon a lehetséges körömmintákról, ellátogathatsz Instagram oldalunkra is, de akár küldhetsz is nekünk képeket az általad elkészített húsvéti géllakkokról, amik felkerülnek majd képgalériánkba. Keress bennünket bátran a részletek miatt!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}