Unod már a telet?

Dobd fel a hangulatodat egy-két jó színnel!

Most a színekről és egy-két trendi stíluselemről lesz szó. Hiszen a legtöbben észrevették már, hogy a ruháink, kiegészítőink, de akár a lakásunk színei is befolyásolhatják a hangulatunkat, pozitív, vagy negatív irányba billenthetik a hozzáállásunkat. Ezen belül is más-más hangulat az „ideális” egy forró randin, egy baráti találkán, egy pihenős hétvégén, vagy például a munkahelyi meetingeken.

A minimalista irányelvek egyre népszerűbbek manapság, még akkor is ha sokan nem is tudják ezt következetesen alkalmazni az életükben. Mindenesetre a letisztultság, természetes hatás sosem megy ki a divatból. Ha jól sikerül belőnöd az alap stílusodat, színeidet, akkor pedig sokkal könnyebb lesz komplex szetteket összeállítanod, melyeket mind alkalmakkor, mind a hétköznapokon különböző szituációkban bátran viselhetsz.


Minimalista dizájn a gél lakkozásban

A fantasztikus nude, pasztellszínek bárkinek jól állhatnak. Önmagukban, minden dísz és csillogás nélkül egyfajta nőies, természetes, mégis ápolt, és színeiben (jó esetben) az egyéniségedhez passzoló harmóniát teremtenek. Válaszd a rózsaszínes, púderes árnyalatokat, vagy épp a kékes, zöldes árnyalatokat a hangulatodhoz, stílusodhoz igazítva.

Diorit gél lakkok

Ritkábban ejtünk szót a diorit gél lakkokról, és ez nagy hiba! A diorit egyébként egy vulkanikus, magmás kőzet, ami egyébként az egyik legkeményebb kőzet a világon. Ezek a pompás lakkok fürjtojásra, természetes kőmintára, egyesek szerint még a márványra is hasonlítanak. A diorit mintájú gél lakkok áttetszőbbek, mint a már megszokott géllakkok. Világos, lehetőleg fehér alapot ajánlunk hozzá, hogy a lehető legtökéletesebb hatást érhesd el.


 

Magic eye és Tiger eye

Ha szereted a finom átmeneteket, elmosott árnyalatokat, de a csillogást is szeretnéd belevinni a koncepcióba, akkor nyugodtan válogathatsz a Magic eye, vagy a Tiger eye kínálatából. Ezekkel nagyon egyszerűen érhetsz el profi fedést és tartós hatást. A Thermo gél lakkokkal szintén kísérletezhetsz, ha feldobna egy színváltós körömlakk, amit egyfajta házi meteorológusként mindig magadnál hordhatsz.


 

Apró, finom díszítések

A sok strassz imádnivaló, néha azonban a kevesebb több alapon próbáld ki a visszafogottabb díszítéseket is. Egy sima fehér, nude, vagy halvány alapra kedved szerint helyezz el strasszokat, egy-egy kavicsot, kristályt, vagy egy visszafogott matricát! Ezeket mind megtalálod a kellékek, díszítések között.


 

Reméljük, örömed leled a körmözésben, festegetésen, jó szórakozást kívánunk!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}