Ezt tudhattad meg a műkörömről – 2022 legnépszerűbb cikkei

Az év vége mindig alkalmas összegzésre, ezért most végigtekintjük, milyen is volt 2022 számunkra - és ezáltal számodra is. A Moonbasanails igen mozgalmas évet tudhat maga mögött, ezúton is köszönjük a bizalmat és a rendkívüli figyelmet, valamint a rengeteg pozitív visszajelzést, amit kaptunk tőletek. Idézzük fel közösen, milyen témákról volt szó a blogcikkekben, nézzük, hogy melyek voltak a legnépszerűbb olvasmányok!

Örök téma: a géllakk

Természetesen a legtöbb cikk a géllakk témájában készült, hiszen a géllakkozással kapcsolatos ismeretek megszerzése sokak számára fontos. A tökéletes, tartós műköröm elkészítéséhez a géllakk felvitele egyszerű és gyors megoldást nyújt, használata nem bonyolult, bárki elsajátíthatja.

Írásainkból megtudhattad, mi kell a géllakkhoz, mi a különbség a géllakk és a lakkzselé között, vagy hogy miért jön le a géllakk. Ezek a cikkek nemcsak kezdők számára hordoztak hasznos információkat, hanem a tapasztaltabb manikűrösöknek is.

A Hogyan távolíthatom el otthon a gél körömlakkot? című írásunkban a sokakat érintő kérdésre kerestük a választ. Ebből megtudhattad a nem túl bonyolult művelet lépéseit:

  1. Reszeld le a fedőlakkot!
  2. Áztass a géllakkleoldó folyadékba vattát, majd helyezd a körmeidre. Csavard be alufóliával az ujjvégeket!
  3. Hagyd hatni a szert, várj 15-20 percet!
  4. Ezt követően a géllakk magától lejön. Ha maradt még a körmödön, akkor finom mozdulatokkal távolítsd el a maradékot kutikula pálcikával. Ha ez nem hoz eredményt, ismételd meg a lépéseket!
  5. A műveletsor végén pedig használj kutikulaolajat, hogy a körmeid egészségesek maradjanak.


 

A legtrendibb géllakkok

Aki az otthoni manikűrözést választja és szeret új dolgokat kipróbálni, azoknak mindig jól jön egy-egy divatos minta bemutatása. A Moonbasanails webáruházban is sok különleges géllakk kapható, amelyekkel percek alatt varázslatos körmöket tudsz készíteni.

Az év slágere most is a Baby boomer technika volt, mely a francia manikűr bolondosabb változata: itt színátmenet található a körömágy és a körömhegy között. Több cikkünkben is olvashattál ennek elkészítési módjáról. A Baby boomer körömkészlet és modellek című írásunkból megtudhattad, milyen eszközökre lesz szükséged, ha ezt a stílust választod.

A másik sláger a Tiger eye géllakk. Ennek elkészítése nem is olyan nehéz, mint elsőre gondolnád. Egy kis gyakorlással fantasztikus hatást érhetsz el. Nem nagy ördöngösség létrehozni a Tiger eye mintát, ha a géllakk szetten kívül egy szupererős Tiger eye mágnesed is van.

Ha még nem próbáltad ki ezt a 2023-ban is divatos manikűrt, akkor mindenképp olvasd el a Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye? című írást, amelyben sok hasznos információt rejtettünk el. 

A zselés körömlakkok

A zselés lakkok szerelmesei is találhattak érdekességet blogunkban. A manikűrösök által kedvelt műkörömépítés nem ment ki a divatból. Sokan szeretik a hosszú, feltűnő körmöket, mert ezzel szeretnék kifejezni egyediségüket. Bár időt kell rászánni, hogy elkészüljenek ezek a hosszabb körmök, mégis sokan választják ezt a megoldást a géllakkokkal szemben.

A zselés műkörmökről akkor sem kell lemondani, ha valaki babát vár. Erről is részletesen beszéltünk egyik cikkünkben.

A porcelán körmök kissé háttérbe szorultak a körömlakkozás fejlődésének következtében, de van, aki erre esküszik. Számos előnye van ennek is, az egyik, hogy könnyebben oldható, ami a vékonyabb körömlemezzel rendelkezők számára jó hír. Érdekelnek a további pozitívumok is? Akkor olvasd el az erről szóló cikkünket! Itt találod: Porcelán körömépítés – mit kell tudni róla?

Kövesd figyelemmel írásainkat 2023-ban is! Igyekszünk minden héten érdekes tudnivalókkal, a divatos trendek bemutatásával, hasznos ötletekkel megajándékozni benneteket. Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnál, írj nekünk. Elérhetőségeinken várjuk észrevételedet!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}