Babyboomer körömkészlet és modellek

Ebben az összeállításban bemutatjuk babyboomer köröm különleges világát. Szerezd be a hozzá szükséges eszközöket és élvezd a csodálatos végeredményt.

A különleges eleganciával kitüntetett baby boomer körömmodellek a 40-es, 60-as évek manikűrjeinek szépségére emlékeztetnek, amely még nem veszített varázsából. A francia stílus az árnyékokkal kombinálva egy olyan manikűrtípus, amely minden körömtípusra alkalmas, legyen az ovális, lekerekített sarkú, szögletes vagy éles köröm.

Mik azok a baby boomer körmök?

A babyboomer körmöket a finomság ás nőiesség jellemzi, amelyek a klasszikus francia manikűr népszerű alternatíváját jelenti. A babyboomer technika a köröm hegyétől a körömágy felé haladva színátmenettel jár. Így a köröm alapszíne és a körömhegynél használt szín harmonikusan összefonódik, és különleges manikűrképet eredményez.
A babyboomer manikűrre alkalmazott átmeneti hatásának köszönhetően remekül illik  a gyorsan növő körmökhöz, mert sokáig csinos megjelenést kölcsönöz nekik.


 

Miért hívják őket babyboomnak?

Elnevezése a második világháború után született baby boomer generáció nőtagjainak elegáns francia manikűrjéből ered. Abban az időben a francia manikűr, amely a rózsaszín és a fehér finom árnyalataiban pompázott, nagy népszerűségnek örvendett.
Mivel a klasszikus francia manikűr által inspirált technikáról van szó, amikor a francia manikűr volt divatban, a babyboomer elnevezés nem meglepő. A ruhákhoz és a sminkhez hasonlóan a körömdíszítési trendek sem mennek ki a divatból, minden évben újratermelődnek, és sokféleképpen ápolhatjuk körmeinket.

Milyen termékeket használjunk baby boomer körmökhöz?

A baby boomer körmök otthoni elkészítése egyszerű a megfelelő termékekkel.
Íme a szükséges termékek, a manikűr típusától függően:

Babyboomers természetes körmökön

Akár a természetes körmödre készítesz babyboomer manikűrt, akár a zselés körmöt választod, szükséged lesz előkészítő termékekre, például körömágybőr eltávolító eszközökre.
Eltávolításukhoz szükség van egy kutikula nyomógombra, de professzionális ollóra vagy kutikula csipeszre is. Használhat kutikula eltávolító oldatot, ha így könnyebb el tudod távolítani a köröm körüli elhalt bőrt.
Szükséged lesz még körömelkészítő szerekre és eszközökre is, mint például a köröm felületének csiszolásához szolgáló reszelőre, egy alapozó lakkra a köröm zsírtalanításához és egy alaplakkra, amely növeli a félig tartós körömlakk tapadását.
A szükséges termékek listájához adj hozzá legalább 2 félig tartós körömlakkot a kedvenc árnyalataidból, valamint egy fedőlakkot. Természetesen szükséged lesz egy UV-lámpára is, amely az alaplakk, a félig tartós körömlakk és a fedőlakk szárításához szükséges.

Babyboomers zselés körmökön

Zselé baby boomer körmökhöz megfelelő építőipari UV-zselékre van szükséged. Ez egy sokkal professzionálisabb hozzáértést és készletet kíván, ezért zselés köröm esetén jobb rábízni egy profi manikűrösre, vagy a merészebbek megtalálnak minden nélkülözhetetlen eszközt webáruházunkban.

Babyboomer köröm minták

Számtalan vonzó modell létezik a tökéletes francia baby boomer elkészítéséhez.

Íme néhány baby boomer körömötlet, amelyek inspirációt adhatnak:

Kifordított baby boomer körmök
Bár megszoktuk, hogy a baby boomer körmök a klasszikus változatban díszítenek, a hegyek felé sötétebb árnyalattal, mi egy fordított modellt ajánlunk. Elkészítéséhez két árnyalatú félpermanens körömlakk kell, egy világosabb árnyalat és egy sötétebb.
Ez a minta tökéletes a nyári baby boomer körmökhöz, de őszi inspirációként is jól használható.

Fekete baby boomer körmök
Ez a modell nagyon jól illeszkedik a balerina körmökhöz és az éles baby boomer körmökhöz.

Indigó baby boomer körmök
Ha színes baby boomer körömre vágysz, de a géllel készült körmök elkészítése nem okoz örömet, választhatsz akril baby boomer körmöt, lenyűgöző eredménnyel. A színezéshez egyszerűen akril színek felhasználásával készíthetsz néhány babyboomer indigó mintás körmöt, amellyel a kívánt mintát festheted a körömre, és ezáltal látványos indigó dekoratív jelleget kölcsönözhetsz neki, de használhatsz díszítőszalagot is.

A Babybommer körmök különösen elegánsak és kifinomultak. Korlátlan lehetőség áll rendelkezésre baby boomer körmök készítésére otthonodban, akár géllel vagy akrillal, akár a természetes körömre felvitt félpermanens körömlakkokkal. Nálunk megtalálsz mindent, amihez lépésről lépésre szükséged lesz!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}