Géllakozás kontra műkörömépítés – hogyan tudok dönteni?

Hódít a hölgyek körében a géllakozás és a műköröm építés művészete. A módszer népszerűségének titka változatos és hosszan tartó tulajdonságaiknak köszönhető. A rengeteg alternatíva között bizonyára benned is felmerült már az a kérdés, hogy melyiket érdemes választanod. Ha te sem tudsz kiigazodni a neten keringő sok infó között, vagy nem érted a géllakozás és zselés műköröm fogalmát, akkor jó helyen jársz. Bemutatjuk és segítünk eldönteni, hogy mi a kettő közti különbség, illetve hogy kinek mit érdemes választani.

Ha valaha is olyan manikűrről álmodtál, ami nemcsak 2-3 napig tart, valószínűleg szembesültél már a géllakozás és műköröm között kialakult „vitáról”. Jó ha tudod, hogy nincs győztes fél, hiszen mindkét lehetőség nagyszerű a különböző körömtrendek kipróbálásra. A kérdés inkább az, hogy melyik stílus és technika passzol jobban hozzád és az életviteledhez. Ha tisztában vagy ezekkel, hogy mi kell a műköröm készítéshez és a géllakozáshoz otthon vagy a következő szalonlátogatás alkalmával tudni fogod, hogy mit szeretnél.

 

Gél lakkozási kisokos

Az UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok hosszú évek óta hódítanak a piacon, amelyek ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használatát a műköröm zselével.

  • Hosszú élettartam! – Legnagyobb előnye, hogy sokkal tovább tart, mint a hagyományos körömlakk. Nem fog könnyen lepattogni vagy letörni. Az UV fénynek köszönhetően nem lesznek bosszantó maszatolások sem.
  • Védelmet nyújt a körömnek!Ha körmeid különösen gyengék, vagy hajlamosak arra, hogy könnyen beszakadjanak, akkor ez a módszer segíthet megerősíteni és megvédeni őket a mindennapi rutin során.
  • Nagyon gyorsan szárad! – Nincs több elvesztegetett óra, amikor a kezedet kell lóbálnod, hogy megszáradjanak körmeid.
  • Természetes végeredmény! – A gél lakk rugalmas anyag, képes követni a körmöd természetes mozgását. Ez azért van, mert a géllakot vékony rétegben viszik fel, így a köröm könnyen hajlik és rugalmas. 

Zselés műköröm kisokos

Ha a saját, természetes körmeidnél hosszabbakat szeretnél, akkor a gél lakk nem megfelelő számodra, mivel az nem alkalmas köröm hosszabbításra, építésre. Ebben az esetben jöhet a zselés, épített műköröm.
Bár még mindig sokan tartózkodnak a műköröm építés gondolatától, mert egyből hosszú karmok jutnak eszükbe róla, amelyek bizarr hatást keltenek. Azonban a műköröm hossza teljes mértékben egyedire formázható, amit egy profi műkörmös úgy tud megalkotni, hogy az nem eredményezz természetellenes hatást.

  • Egyediség! – A műköröm vonzerejének egyik kulcsa, hogy esztétikus, szép és teljesen személyre szabható.
  • Magabiztos megjelenés! – Nem mindenkinek adatik meg, hogy természetes körmei szépek legyenek. A műköröm által a köröm alakja és állapota is variálható.
  • Minőségi megoldás, hosszú határidővel! – Akár 4-6 hétig is megmarad, illetve a gél lakkal ellentétben gyakran csak feltöltésre, javításra van szükség ahhoz, hogy újjá lehessen varázsolni.
  • Segíti körmeid megnövekedését! – Mivel sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, közben alól észrevétlenül is megóvja körmödet a külső behatásoktól.

A mai világban, ahol a nők versenyt futnak az időhiánnyal, a géllakozás és a műköröm építés reneszánszát éli. Elkészítése kikapcsolódást és több hetes időspórolást kínál. Kísérletezz a színekkel és a dizájnnal, akár otthon, akár egy szalonban, választhatsz merész és élénk színeket, ami igazán kifejezi személyiségedet.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}