Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye?

Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye? Kedveled a ragyogó, vadállatian villanó körmöket? Akkor neked szól a szezon legtrendibb manikűrtechnikájáról szóló cikkünk! Elmondjuk, mi az a Tiger eye vagy mágneses géllakk technika és hogyan tudod tökéletesen kivitelezni.

A körömtrendekre jellemző találékonyság egyik ékes példája a Tiger eye technika. A kivitelezése egyébként lényegesen egyszerűbb, mint azt sokan gondolják. Megfelelő eszközökkel és egy kis gyakorlással te is fantasztikus, valamint  trendi körmöket fogsz tudni készíteni magadnak, illetve a vendégeidnek egyaránt.

Ennek a technikának az a lényege, hogy a lakk felső részén különleges, fényes felületet képzünk. Exkluzív, ugyanakkor játékosan csillogó végeredményt kapunk, amelyről a tigris szemének villanására asszociálhatunk. Nagyon erősen nőies, ugyanakkor modern és látványos megoldás.


Mire lesz szükséged?

A megvalósításához szükséged lesz:

Hogyan kezdj hozzá?

Jó hírem van: ez a dolog pontosan ugyanúgy működik, mint bármely más géllakk technika. Ennek megfelelően az alapos előkészítés lesz a legelső feladatod. Ha gondos munkát végzel, akkor a körmök felületén sikló fényjáték sokkal tartósabb lesz.
Ahogy mindig, most is kezdd a munkát bőrfeltolással, majd formázd a körmöket. Használj buffert és végezd el a portalanításukat. Ezután jöhet a nail prep, amely elősegíti a víztelenítést és a zsír eltávolítását.

Bonder és a mágneses géllakk

Ezután egy vékony réteg Bonderrel folytasd a munkát. A köttetés idejének megállapításához mindig vedd figyelembe az UV lámpád teljesítményét. A Bonder felülete a köttetés után is enyhén ragacsos marad – ennek a tapadás elősegítésében lesz fontos szerepe. 
Ha kész vagy, itt az idő felvinni az első réteget a kiválasztott mágneses géllakkból. Itt is számolj a köttetés idejével. A második réteg felvitele után viszont nem kell rögtön az UV lámpa kapcsolója után nyúlnod. Most jön ugyanis a trükk, amelynek segítségével a megszokott, csinos géllakkot varázslatos fényjátékká nemesítheted.

Vedd elő a Tiger eye mágnesedet és óvatosan tartsd közel a mágneses géllakkhoz néhány másodpercre, ügyelve arra, hogy ne érintsd hozzá a még folyós állagú lakkal bevont körömhöz. Ha végeztél, már láthatod a különleges, játékos fényt a köröm felületén. Már csak annyi a dolgod, hogy az UV lámpa fénye alatt ezt a réteget is megköttesd.

Fényzselével a tartós csillogásért

Ha az UV lámpa alatt sikerült tökéletesen megszilárdítanod a felmágnesezett lakkréteget, szükséges lesz még egy kis Fényzselé használatára, hogy a ragyogó hatás még hosszú hetekig kitartson a modelled kezén. 
Ezt az áttetsző anyagot vékony rétegben vidd fel a körmökre, majd használd az UV lámpát a köttetéshez. Selymesen fénylő, drágakövekre jellemző, mély és elbűvölő felületet kell, hogy kapj a folyamat végén, akár a dzsungel szenvedélyes vadállatainak átható tekintete vagy az északi fény cikázása a sötét égbolton.

Webáruházunkban minden szükséges eszközt megtalálsz, hogy a mágneses géllakkozást és a Tiger eye technikát tökéletesen végre tudd hajtani. Bátran kísérletezz a színekkel,tedd boldoggá a vendégeidet és a barátnőidet ezzel a kifinomult technikával. Kínálatunkban olyan különleges alapanyagokat és kiváló minőségű eszközöket találsz, amelyek használatával nem csak szép munkát végezhetsz, de az eredmény sokáig tökéletes marad.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}