Már több mint 950+350 csomagautomatába kézbesítünk!

A 2022-es nehézségei egy új szolgáltatási területet nyitott a csomagszállításban. A csomagautomatás kézbesítés kényelmes és egyszerű átvételt biztosít akár éjszaka is.

A GLS és a MPL futárszolgálat folyamatosan fejleszti az csomagautomaták számát az egész országban.

A MPL már több, mint 350 automatával büszkélkedhet.

A GLS a mai napon jelentette be, hogy náluk már 950 automata üzemel az egész ország területén. Ami számunkra nagyon szuper hír, mert mindkét cég automatái közül tudsz választani. Ez egészen pontosan számodra azt jelenti, hogy már több, mint 1200 db automatában tudjuk kézbesíteni a rendelésedet. Ami majdnem teljes országos lefedettséget jelent.


 

Csomagautomaták nagy előnye:

A csomagautomaták nagy előnye, hogy nagy többségük 0-24-ben elérhetők, így akár éjszaka vagy a munkából hazafelé menet át tudod venni a megrendelésed. Egyszerű és biztonságos kézbesítés.

A csomagok kézbesítést követően az automatákban a megrendelést 3-4 napig tárolja a szállító.


 

A legolcsóbb szállítási mód

Előre utalással és utánvétes fizetési móddal tudod az automatás szállításit figyelembe venni. A két fizetési módhoz tartozik a legolcsóbb szállítás árak.

Előre utalásos fizetési mód azt jelenti, hogy a rendelés leadásakor az előre utalást választod ki. A rendelésedet csak az pénz beérkezése után szállítjuk ki a csomagautomatába. Kifizetni banki átutalással vagy a rendelés végén az online bankkártyás fizetéssel tudod az unicredit bank felületén.

Utánvételes szállítási mód esetén a rendelésedet az automatánál tudod kifizetni.
 

A csomagautomata nyitó kódjait a szállító cég küldi el részedre sms-ben és e-mailben.

 

Tegyél egy próbát és próbáld ki akár a mai rendeléseddel. Válaszd a számodra legszebb géllakk árnyalatot és rendeld csomagautomatába.

 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}