2020 pedikűrcsodái egy csokorba szedve

Így július végefelé már mindenki a szabadságolás napjait, heteit várja, talán már csobbantatok is egyet az elmúlt időszakban, a bevállalósok közül néhányan pedig már külföldön is süttetik a hasukat. Mi továbbra sem tudunk lekattanni a gél lakk témákról, főleg, hogy ilyenkor csúcsszezonjukat élik a lélegzetállító pedikűrök!

Te mire esküszöl? Ápolt, csupasz lábfejek és körmök, egy kis japán manikűr, vagy ha már nyár, legyen egy kis izgalom is benne címszó alatt körülnézel a franciamanikűrök és színpompás alkotások között is? Bármelyik is a válaszod, nálunk minden szükséges holmit beszerezhetsz a szalonszépségű pedikűrök otthoni elkészítéséhez, gél lakkok kapcsán pedig nehéz megfogni minket! Lássuk az idei pedikűrbajnokság győzteseit!

 

Imádnivaló minták nude alapon

Valahol a természetesség, az elegancia és a nőiesség határán táncolnak a matt, nude, vagy átlátszó alapra festett ízléses minták, amik a bársonyosan hidratált, ápolt lábacskák körmeit díszítik. Ezeket fényzselével, fedőlakkal fixálhatod, a mintákhoz pedig nagyon vékony hegyű ecsetet, vagy matricákat javaslunk.

 

Francia pedikűr, a megunhatatlan elegancia!

A francia manikűr és pedikűr korszakalkotó változásokon ment át az elmúlt években, évtizedekben, de továbbra is elmondható, hogy egy igazi klasszikusról van szó, ami mindenkinek, minden körülmények között jól állhat! Ez érvényes a nyári időszakban is, különösen, hogy mindig akadnak olyan praktikák, amikkel feldobhatod ezt a hagyományos alapot.

Ilyen lehet például az átmenetes kialakítás (a köröm végek felé egyre fehérebbé válik egy alapszín). Hasonlóan népszerű a köröm holdacska színezése, fehérítése, áttetszővé tétele.

 

Meszes kagylóhéj színesben?

A kagylók nem csak mintájukban, de színükben és poros, meszes, homokos tapintásukban is illenek a körömszépészethez. Válassz egy-két egészen világos matt színt és egy kis csillámot, vagy fényt is, ha szeretnéd csillogóvá tenni, de ha a visszafogottabb stílust kedveled, hagyd a kellemes, halvány színeket érvényesülni.

Szimmetria, aszimmetria, geometria

A matricák és az alkotás szerelmeseinek remek lehetőség adódik a kedvenc kompozíciókat a pedikűr során is megalkotni. Ha van mér kedvenc mintád, próbál ki most körömékszerekkel, kövekkel részben, vagy egészben. A vékony és vastag vonalak precíz kézügyességet, jó alátámasztást, és persze magas minőségű alapanyagokat kívánnak!

 

Hogyan lesz tökéletes a pedikűr?

Első lépés a bőrkeményedések áztatás, után való eltávolítása, fertőtlenítés, körömvágás, reszelés, polírozás, egyszóval a „munkaasztalod” előkészítése. A hidratálásról és napvédelemről se feledkezz meg később!  A valódi munkaasztalod csak ezután következik, mikor a körmös kellékeidet megtisztítod, a lámpát, ecseteket, egyebeket, törölközőt, esetleg egy kis olvasnivalót is előkészítesz magadnak.

Érdemes a mintákat, festést, színeket előre kitalálni, mindent előkészíteni, és csak ezután belefogni a munkálatokba, hiszen nincs is idegesítőbb, mint a félbehagyott, vagy elmaszatolt körmök a rohanás utolsó perceiben.

Ne siesd el, sokáig fogod viselni!

A gél lakkod 3-4 hétig is bírja majd a strapát, ha több rétegben, alapozóval és fedőlakkal viszed fel, megfelelő ragasztót használsz a strasszokhoz, és persze nem hagyod túl hosszúra nőni a lábkörmeidet. Ez balesetveszélyes, diszkomfortos, és egy bizonyos szint után nem is esztétikus. Mivel több héten át viselheted, érdemes jól elkészíteni, vigyázni rá, és nem elsietni az alkotást, a szárítást, hiszen ezek biztosítják a hosszútávú hatást.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}