Különleges körömdíszítési tippek

Ha követed az oldalunkat és a csatornánkat, akkor bizonyára jópár ötletet elleshettél már a lányoktól. Most összeszedünk néhány igazán színes és izgalmas tippet a különféle variációkról, amikről talán ritkábban esik szó.

Ezeket az ötleteket bármikor bevetheted az íróasztalod, vagy a sminkasztalod előtt csücsülve, és nem is olyan bonyolultak, hogy a fél napod rámenjen a szöszmötölésre. Körmöket elő! Indulhat a móka!
 

Solar effect lakkok

A melegre sötétedő, vagy épp világosodó árnyalatok igazi ínyencségek, és sosem lehet megunni őket, hiszen izgalmasan váltogatják a színüket a vízben, a levegőn egyaránt. A különböző színkombinációkat és a végleges kinézetet előre meg is nézheted a youtube videóinkon!

Színes porcelánpor

Az újdonságok menüpont alatt a lélegzetállító porcelánpor kínálatban is keresgélhetsz olyat, ami a leginkább testhezálló. Az alap, rózsaszínes árnyalatok remekül működnek alapozóként, hosszabbítás, vagy töltés esetében is. Az élénkebb, vidám színek pedig a felső rétegek csillogását alapozzák meg.


Selyem zselé

A Moonbasa selyemzseléi a selyemhernyók logikája alapján a pókhálószerű, vékony, rendkívül mutatós díszítések alapjai lehetnek. A szivárvány színeiben válogathatsz a kedvenceid közül, és saját magad is szalonminőségű dekorációt varázsolhatsz a segítségével. Kár volna kihagyni!

Silver Laser csillámporok

Igazi fényűző csillogást érhetsz el a silver laser csillámporokkal. Nincs is szívmelengetőbb, mint mikor a fedőlakkal végül átütő ragyogásra tesznek szert a kéz-és lábujjakon egyaránt. Gyerekjáték a használatuk.
 

Magic Top gél lakk

Ahogy a nevében is benne van, ez a kis csodaszer a végső, fedőréteg magabiztos rétegét hozza létre, méghozzá különösebb szöszölés és pacsmagolás nélkül. Kitűnően fed, és lélegzetállítóan hat.


A Fusion AcrilGel Luminous

Ugyan egy zseléről van szó, mégis olyan tartósságot hordoz magában a Fusion AcrilGel termékcsaládja, akár a kőkemény porcelánok. Videónik és a leírások segítségével te is elsajátíthatod a technika csínját-bínját és élvezheted az időtálló hatást.


3D matt gél lakk

A gél lakkozás az egyik legegyszerűbb módja az otthoni körömdíszítésnek. A 3D matt gél lakkok használatával ez még egyszerűbb, hiszen csodásan fednek, és erős, fémes, krómos textúrát kölcsönöznek a körmöknek. Sötétebb, erőteljesebb árnyalatokra kell itt gondolni, melyek hetek múltán is változatlanul csillognak.


Metál gél lakk

Szorosan a fémes csillogásnál maradva, a metál gél lakkok az üdébb, harsányabb színek ideális közvetítői. Fóliaszerű, fényes bevonatot képeznek, és rengeteg színben érhetők el. A tavaszi, nyári időszak kedvelt alapanyagai!

Reméljük adtunk egy két hasznos tippet az idei körömcsodákhoz és jó kedvvel tudtok majd belevágni az újabb és újabb stílusok próbálgatásába. A kiszállítás a rendkívüli helyzetre való tekintettel is a lehető leggördülékenyebben működik. A fontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatban össze is foglaltuk Nektek!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}