Új év, új körmök? Naná!

Az új év ugyan egyfelől csak egy újabb naptári dátum a noteszünkben, mégis sok minden társulhat hozzá a képzeletünkben. Egyfajta tiszta lap, egy régi időszak lezárása, új remények és célok is kapcsolódhatnak hozzá. A január már a sötétségből való kilábalást is jelképezheti, habár továbbra is a hűvösebb, borongósabb idő a jellemző, azért kezd eltolódni az alkonyi feketeség a délutáni órákban. Azoknak, akik szeretnek alkotni, megvalósítani a fantáziájuk szülte ötleteket valamilyen formában, azoknak valószínűleg egy termékeny, gondolatokkal teli időszak lehet ez.

Mivel nálunk főként a manikűr és pedikűr művészetéről tanulhatsz, olvashatsz, ezért természetesen ezt a kérdést is innen közelítjük meg. Új év, új körmök? Naná! Kérdés, hogy számodra mi jelenti az igazi kihívást, szépséget és kreativitást? Mert jó hírünk az, hogy mindezt egy tartós lakkozással és zseniális színösszeállításokkal is kifejezheted! Most összeszedtünk egy-két formabontó ötletet az évkezdéshez, illetve egy-két finom, lágy, nőies motívumot is megcsillogtatunk.


 

Hófehér letisztultság és a tiszta lapok

Ugyan havat évek óta nem nagyon látunk a közelben, és idén sem valószínű, hogy a téli hónapokban még hópelyheket látunk, a hangulatukat azonban felidézhetjük. A gél lakkok világában nem ismerünk lehetetlent, tehát egy ilyen finom és törékeny árnyalat is strapabíró és ízléses formában viselhető a segítségükkel. A One Step lakkok a maguk egyszerűségükben válhatnak ideális megoldássá, a több rétegben használt lakkok pedig a maximalisták, vagy épp a pepecselésre vágyók számára nyújtják az igazi megoldást.

A fehér és árnyalatai klasszikus, letisztult, elegáns megjelenést kölcsönöznek. A hozzájuk társított asszociációk között megtalálhatók a hópárducok, a hópelyhek, a pelyhes nyuszik, a hattyú, a fehér galamb, a tisztaság, vagy akár maga a tiszta lap képzeletbeli megjelenése is. Egy alapos tisztítást és ápoló kezelést követően üdítő élmény lehet a manikűr és pedikűr terén bedobni a fényes, vagy matt fehéret.


 

Évszakokon átívelő ezüstös csillogás

Szintén igazi téli kellék az ezüst és árnyalatai. A fiatalos csillogást kölcsönző metálos színek az elegancia mellett erőt és stabilitást is sugároznak. Az ezüsttel társított színek mind harsányabbak, energikusabbak, mint önmagukban lennének. A 2021-es év trendszíne a derűs napsárga mellett a határozottságot árasztó nyugtató szürke szín lett, ami nagyon is közeli barátságban áll az ezüstökkel. No de erre még visszatérünk a következő cikkünkben is!


Erős kontrasztok előre!

Akárcsak a világjárvány kapcsán már-már unásig ismételt, ugyanakkor nagyon is helytálló megállapítás, miszerint a 2020-as év a nagy végletek, remények és bukások, fáradtság és talpra állás éve volt, idén talán ennek az elfogadása, feldolgozása lehet a cél! Ehhez segítségül hívhatod te is a kontrasztokat és kontrasztos alakzatokat. Hiszen maguk a formák, például éles vonalak, sokszögek, csíkozások is ezt az érzetet kelthetik. Ha már januárban igazán trendi akarsz lenni, akkor a Pantone bejelentésére támaszkodva a sárga és szürke kombinációt is nyugodtan bevetheted.


 

Bármelyik stílusra is esik a választásod, az biztos, hogy körmös kellékekben nem tudsz minket megfogni. Válogass kedvedre, és élvezd ki a házhoz szállítás kényelmét idén is!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}